Logo Institut del Teatre

En marxa la primera edició del Postgrau d’Actors i Guionistes per a l’Audiovisual

Comparteix

19.5.2017

Comença la primera edició del Postgrau d'Actors i Guionistes per a l'Audiovisual

El Postgrau d’Actors i Guionistes per a l’Audiovisual ja és una realitat dins del l’oferta d’IT Estudis de Postgrau de l’Institut del Teatre.  La nostra directora general, Magda Puyo, la responsable de Formació Continuada de l’IT, Anna Solanilla, representants de les entitats col·laboradores SGAE i AISGE, i l’equip directiu dels estudis, encapçalat per Lluís Maria Güell, van donar, el passat 18 de maig, la benvinguda a l’alumnat que, durant 17 sessions de treball repartides en 8 setmanes, viuran una experiència pedagògica pionera al nostre país: reproduir les condicions d'un rodatge de ficció, des del guió fins a la postproducció.

Es el primer cop que, tant a Catalunya com a la resta de l’Estat, s’ofereixen des d’un centre públic com l’Institut del Teatre uns estudis professionalitzadors d’aquestes característiques i nivell. El postgrau no només ha aconseguit reunir professionals com Lluís Maria Güell, Xavier Manich, Lluís Malet, Sílvia Munt, Pep Armengol o Pere Riera -entre molts altres- per fer-ne la docència, sinó també sumar les complicitats d’entitats com la SGAE o AISGE que, gràcies a la seva aportació econòmica, han permès que l’alumnat inscrit es beneficiés de reduccions en la matrícula.

Amb iniciatives com el Postgrau d’Actors i Guionistes per a l’Audiovisual l’Institut del Teatre avança en el seu camí per esdevenir el centre de referència en formació per als professionals de les arts escèniques, obrint un ventall que els permeti aprofundir, complementar o, fins i tot, reorientar, les seves capacitats creatives, tècniques i laborals.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x