Logo Institut del Teatre

Les persones graduades de les escoles superiors de l’Institut del Teatre (ESAD i CSD), les escoles professionals (CPD i ESTAE) o el projecte de professionalització IT Dansa, poden beneficiar-se directament de la majoria de recursos que els hi ofereix el Servei de Graduats i Graduades d'IT Impulsa sense inscripció prèvia. Cal però tenir en compte certs matisos que expliquem tot seguit.

Si t'has graduat en qualsevol dels casos anteriors, a més de beneficiar-te sense inscripció del que t'ofereix els Recursos Transversals d'IT Impulsa, també podràs comptar amb tot allò que posa a la teva disposició el Servei de Graduats i Graduades (servei què, com el seu nom indica, s'activa de forma automàtica, exclusiva i específica un cop t’hagis graduat i el qual és totalment gratuït i no té límit en el temps).

Sempre que ho necessitis doncs, pots posar-te en contacte amb IT Impulsa per a sol·licitar qualsevol dels serveis als que tens dret com a persona graduada. Tot això, insistim, sense inscripció prèvia.

No obstant això, hi ha certs recursos i iniciatives que requereixen inevitablement que IT Impulsa es posi en contacte amb tu i t'enviï comunicacions com poden ser convocatòries (premis, beques, residències, etc.), notícies i informacions d'interès, ofertes laborals entre d'altres. Com en graduar-te, perds la teva adreça electrònica corporativa, el canal de comunicació haurà de ser una adreça de correu personal. Així doncs, per respecte a la teva privacitat segons ens marca la llei actual de protecció de dades, IT Impulsa no podrà posar-se en contacte amb tu a no ser que ens hagis donat el teu consentiment de forma expressa i voluntària per a tractar les teves dades i posar-nos en contacte amb tu mitjançant l'adreça que ens hagis proporcionat.

Així doncs, si vols rebre diferents comunicacions d'IT Impulsa, caldrà que ens donis el teu consentiment per al tractament de dades de caràcter personal omplint aquest formulari.

Si tens qualsevol dubte, escriu-nos i estarem encantats de resoldre’l.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x