Logo Institut del Teatre

ESTAE taula tècnics

L’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) atorga una titulació pròpia de formació professional per a tècniques de l’espectacle en viu. És l'únic centre de Catalunya que ofereix aquesta formació altament especialitzada. 

L’ESTAE neix el curs 1997-1998 impulsada per l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i la Fundació Politècnica de Catalunya amb l’objectiu de presentar un pla de formació inicial per a les professions tècniques de l’espectacle en viu.

Creada per la Junta de Govern de l’Organisme Autònom Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona el 15 de març de 1999, imparteix, en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya, un programa de formació inicial adreçada als oficis tècnics de l’espectacle en viu. Els continguts i l’organització dels estudis han estat elaborats amb la participació de diversos centres de formació i teatres d’Europa en el marc dels projectes FIRCTE (Programa Leonardo da Vinci de la UE). 

L’ESTAE és un centre integrat que imparteix formació inicial i formació contínua i ha estat qualificat per el Ministeri d’Educació com a Centre de Referència Nacional (CRN) dins de la família professional d’Arts i Artesanies en l’Àrea professional d’Arts Escèniques.

En quant a la formació inicial, actualment atorga diplomes corresponents a  estudis de formació professional de Tècniques de l’Espectacle en les especialitats de Luminotècnia, Tècniques de so i Maquinària Escènica.

Com a resposta a la necessitat de la formació permanent del tècnic, l’ESTAE disposa d’una àmplia oferta de cursos de formació contínua per a les disciplines tècniques de l’escenari.

Logo Fundació Politècnica de Catalunya

Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x