Logo Institut del Teatre

Quadriennal de Praga

Comparteix

L’Institut del Teatre participa des de l’any 1987 en la Quadriennal d'Escenografia de Praga, l’exhibició d’escenografia més important del món que se celebra cada quatre anys a la capital de la República Txeca. 

Quadriennal de Praga 2019

La Quadriennal de Praga és l’exposició internacional d’escenografia més important del món. Se celebra cada quatre anys a la capital de la República Txeca des de l’any 1967. 

És una plataforma internacional de trobada i intercanvi entre professionals, estudiants, escoles, arquitectes, pedagogs, investigadors i públic interessat en el món del disseny escenogràfic en el sentit més ampli de la paraula. En el marc de la Quadriennal, se celebren una àmplia varietat d’activitats com exposicions, simposis, residències i esdeveniments educatius.

La propera edició té lloc del 6 al 16 de juny de 2019 al Recinte Firal de Praga i Palau Industrial, amb una participació de més de 70 països entre els quals s’hi troba Catalunya amb un projecte liderat per l’Institut del Teatre de Barcelona.

En aquesta novena edició, l’Institut del Teatre aportarà dues instal·lacions, una performance i una conferència. «Theáomai» és el nom de la instal·lació que es podrà veure en el marc de la secció  d’Estudiants, mentre que l’altra instal·lació, anomenada «Prospective Actions (Catalunya 2014-2018)», s’inclou en la secció de Països i regions. En la secció PQ Talks, hi intervindran com a conferenciants la directora de l’Institut del Teatre, Magda Puyo, així com les professores i escenògrafes de l’ESAD, Bibiana Puigdefàbregas i Marta Rafa, junt amb Joan Maria Minguet, en la conferència  titulada «Catalonia. Art and democracy». Alhora, la performance «Quan les parets parlen», es podrà veure en el marc de la secció PQ Studio.

Aquí pots consultar els catàlegs digitals de la participació de l'Institut del Teatre a la Quadriennal d'Escenografia de Praga 2015 i 2019_ http://pq.institutdelteatre.cat/

També pots consultar la web oficial de la Quadriennal d'Escenografia de Praga_ http://www.pq.cz/

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x