Logo Institut del Teatre

L’Escola d’Ensenyament Secundari i Artístic-Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre té com a fita principal la formació de persones humanísticament, artísticament i intel·lectual per afrontar el món professional de la dansa.

Tot l’equip docent, amb l’impuls, el lideratge i la coordinació de l’equip directiu, treballa de manera compromesa per assolir aquest repte que es concreta en els següents objectius generals:

  • Formar persones i futurs professionals de la dansa generosos, respectuosos, sense prejudicis, amb consciència del col·lectiu i responsabilitat, i amb capacitat d’adaptació en el món social i artístic.
  • Possibilitar a l’alumnat l’adquisició de les competències bàsiques que els permetin continuar o iniciar altres estudis o reptes professionals.
  • Formar l’alumnat perquè siguin persones amb actuació autònoma, amb capacitat comunicativa, reflexiva i crítica i amb curiositat per descobrir i tenir iniciativa.
  • Oferir a l’alumnat les eines tecnològiques necessàries i possibilitar un aprenentatge constructiu i significatiu.
  • Alimentar en el nostre alumnat la passió, la sensibilitat i, en definitiva, l’amor per la futura professió de la dansa en qualsevol de les seves especialitats.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x