Logo Institut del Teatre

ESTAE (Luminotècnia, maquinària escènica i so)

Comparteix

Imatge capçalera titulació ESTAE

El programa de formació Tècniques de les Arts de l’Espectacle és una titulació pròpia de l’Institut del Teatre de Barcelona i la Fundació Politècnica de Catalunya (FPC), no homologada, el format i la durada de la qual correspon a uns estudis de formació professional de grau superior.

Els estudis s’han estructurat amb la idea de constituir-se en una família professional de les tècniques de les arts de l’espectacle que ha d’incloure totes les formacions relacionades amb aquestes professions. Per aquest motiu, el programa s’ha organitzat segons el que determina l’administració educativa sobre la formació professional, amb la perspectiva que aquests estudis s’incloguin posteriorment en el sistema educatiu en virtut de la disposició addicional número 32 de la LOE, que estableix la possibilitat de crear ensenyaments de formació professional específica relacionats amb les arts escèniques.

Són uns estudis terminals, en el sentit que no hi ha cap pas intermedi, pel que fa a les titulacions, entre l’obtenció del títol i l’exercici professional ni cap nivell d’estudis superior o de segon cicle que inclogui oficialment aquesta formació. Com que és un títol propi, no dona accés a cap estudi universitari ni artístic superior. No obstant això, la formació que s’imparteix facilita sens dubte l’ingrés a alguns estudis relacionats amb les arts de l’espectacle.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x