Logo Institut del Teatre

El curs de postgrau d'IT Dansa té per objectiu l'excel·lència tècnica i artística dels ballarins i ballarines. En el marc de la formació es produeixen espectacles d'alt nivell que es presenten com a jove companyia de dansa de l'Institut del Teatre en els circuits nacionals i internacionals.

[En català] [En español] [In English]

Català

El curs de postgrau d'IT Dansa té per objectiu l'excel·lència tècnica i artística dels ballarins i ballarines. En el marc de la formació es produeixen espectacles d'alt nivell que es presenten com a jove companyia de dansa de l'Institut del Teatre en els circuits nacionals i internacionals. Pots consultar les bases que regulen les condicions d'accés i d'estada en aquest enllaç.

IT Dansa, organitza una audició anual per a captar talent nacional i internacional. L'audició és per a intèrprets que tinguin entre 18 anys i 23 anys en el moment de presentar la sol·licitud. Imprescindible un bon nivell de tècnica clàssica i/o contemporània.

L'audició habitualment té lloc durant el primer quadrimestre de l'any. Els detalls de la convocatòria de cada any, es publiquen entre dos i tres mesos abans en aquest apartat web.

Molt important: Per tramitar la sol·licitud és imprescindible tenir certificat electrònic. Si resideixes fora de l'Estat espanyol, la tramitació pot requerir d'alguns dies, prioritza'n l'obtenció. Recomanem el procediment via l'IdCat Mòbil que té una opció de vídeo identificació. Només necessites un document oficial que t'identifiqui i un mòbil.


Podràs trobar tota la informació necessària per presentar-se a l'Audició consultant les bases específiques i altres dades que trobaràs al final d'aquesta pàgina.Español

El curso de posgrado de IT Dansa tiene por objetivo la excelencia técnica y artística de los bailarines y bailarinas. En el marco de la formación se producen espectáculos de alto nivel que se presentan como joven compañía de danza del Institut del Teatre en los circuitos nacionales e internacionales. Puedes consultar las bases que regulan las condiciones de acceso y estancia en este enlace.

IT Dansa, joven compañía del curso de perfeccionamiento de danza del Instituto del Teatro de la Diputación de Barcelona, organiza una audición anual para captar talento nacional e internacional. La audición es para intérpretes que tengan entre 18 y 23 años en el momento de presentar la solicitud. Imprescindible un buen nivel de técnica clásica y/o contemporánea.

La audición habitualmente tiene lugar durante el primer cuatrimestre del año. Los detalles de la convocatoria de cada año, se publicarán entre dos y tres meses antes en este apartado web.

Muy importante: Para tramitar la solicitud es imprescindible un certificado electrónico. Si resides fuera del Estado español, la tramitación puede requerir algunos días, prioriza su obtención. Recomendamos el procedimiento vía el IdCat Mòbil que tiene una opción de vídeo identificación. Sólo necesitas un documento oficial que te identifique y un móvil.


Podrás encontrar toda la información necesaria para presentarse en la Audición consultando las bases específicas y otros datos que encontrarás al final de esta página.English

The IT Dansa postgraduate course aims to achieve technical and artistic excellence for male and female dancers. Within the framework of the training, high-level shows are produced that are presented as a young dance company of the Institut del Teatre on national and international circuits. You can consult the rules that regulate the conditions of access and stay at this link.

IT Dansa, organizes an annual audition to capture national and international talent. The audition is for performers who are between 18 and 23 years old at the time of application. A good level of classical and/or contemporary dance technique, is essential.

The audition usually takes place during the first quarter of the year. The details of each year's call, will be published two months before in this web section.

Attention: To process the application, you need an electronic certificate. If you do not reside in Spain, applying for it may require a few days, therefore, it is advisable to give priority to obtaining it. We recommend the procedure via IdCat Mòbilwhich has a video identification option. You only need an official document that identifies you and a mobile phone.


You will be able to find all information to apply at the Audition consulting the specific rules and other information that you will find at the end of this page.INFORMACIÓ CONVOCATÒRIA 2024 | INFORMACIÓN CONVOCATORIA 2024 | AUDITION INFORMATION 2024:

Llegeix atentament les bases | Lee atentamente las bases | Read rules carefully:


Materials audiovisuals per l’extracte de repertori | Materiales audiovisuales para el extracto de repertorio | Audiovisual materials for the repertoire extract:


Preguntes Frequents | Preguntas Frecuentes | Frequently Asked Questions


Llista provisional de candidatures a l'Audició 2024 
Lista provisional de candidaturas a la Audición 2024 
Provisional list of candidates for the audition 2024 

Relació d'admesos a l'Audició 2024 
Relación de admisiones a la Audición 2024 
List of candidates for the audition 2024 

Relació definitiva d'admesos a IT Dansa 2024 [Disponible el 3/5/24]
— Relación definitiva de admisiones a IT Dansa 2024 [Disponible el 3/5/24]
— Final list of candidates for the IT Dansa 2024 [Available 2024 May, 3]

Més preguntes? | Más preguntas? | More questions?: dsc.audicio_itdansa@institutdelteatre.cat

Continguts relacionats

  • Audició IT Dansa 2024_CAT.png
  • Audición IT Dansa 2024_ESP.png
  • Audition IT Dansa 2024_EN.png

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x