Logo Institut del Teatre

Tauler de Convocatòries

Comparteix

IT Impulsa, porta a terme un programa de difusió de Convocatòries que de forma regular envia per correu electrònic als estudiants que actualment estan cursant qualsevol estudi en una de les escoles superiors de l’Institut del Teatre (ESAD i CSD), a les escoles professionals (CPD i ESTAE) o al projecte de professionalització IT dansa, així com als graduats i graduades en els casos anteriors que s’hagin inscrit al Servei.

El Tauler de Convocatòries recull diverses informacions d'interès no enteses com a Ofertes Laborals (reservades només a graduats i graduades i que s'envien setmanalment mitjançant el Tauler d'Ofertes Laborals).

Les informacions que inclou el Tauler de Convocatòries poden ser:
— Convocatòries de beques, premis, subvencions, residències artístiques o ajuts.
— Oferta formativa de diferent naturalesa com Màsters, cursos, postgraus, etc.

La informació difosa està relacionada directament amb l’Institut del Teatre o pot ser de terceres parts (Institucions, Entitats o particulars) que volen aprofitar la plataforma de difusió que els hi ofereix IT Impulsa.

Pel que fa a les ofertes formatives i activitats de terceres parts, IT Impulsa només en fa difusió si l’oferta està vinculada a descomptes pels graduats i graduades que s'inscriguin. 

Durant la setmana, mitjançant les comunicacions anomenades "Info Flash", també es fa difusió d’informacions puntuals i específiques de diferent tipologia en els casos que no s’hagin pogut actualitzar a l’enviament setmanal del Tauler i sigui urgent fer-ne difusió.

Pots consultar més informació sobre aquest recurs consultant l'partat Sobre el Tauler de Convocatòries

Si ets graduat o graduada de l'Institut del Teatre i no reps les informacions regulars del Servei per correu electrònic, com el Tauler de Convocatòries o  el Tauler d'Ofertes Laborals, pots donar-te d'alta mitjançant aquest formulari.

 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x