Logo Institut del Teatre

Els objectes són els protagonistes a IF Barcelona

Comparteix

28.10.2016

Cartell Simposi Dramatúrgies de l'Objecte

L’Institut del Teatre acull, els dies 3, 4 i 5 de novembre, una nova edició del Festival IF Barcelona, que vol donar visibilitat, desenvolupar i enfortir el sector del teatre de figures, visual i d’objectes fixant-se en la creació escènica, la recerca i l’educació. El festival consta de dues parts independents però alhora complementàries: el simposi Dramatúrgies de l’objecte (dies 3 i 4) i la VI Jornada Internacional Educació i Titelles: El joc simbòlic amb el titella (dia 5).

Plataforma de recerca i desenvolupament, el simposi Dramatúrgies de l’objecte coincideix amb el programa de suport a la creació de projectes en residència vinculats a les dramatúrgies de l’objecte al centre Arts Santa Mònica. La mostra de processos de creació restarà oberta al públic del dia 17 al 27 de novembre.

El dia 3, el simposi constarà d’una conferència inaugural a càrrec de la companyia Mal Pelo i de diverses presentacions de comunicacions; així mateix,  permetrà conèixer el treball d’artistes com Martina Tosticarelli, Romeo Castellucci, Eloi Ysàs, Luca Valentino, Jordà Ferré, David Espinosa, Carles Cañellas o Iker Vicente, que acaba d’impartir el postgrau “El sigiloso conjuro de lo salvaje” a l’Institut del Teatre. El dia 4, es podrà escoltar la conferència de Shaday Larios i veure les propostes de Joan-Sabas Pardo, Javier Swedzky, Mariela Richmond, Valerio Zanardi, Xesca Salvà, Enric Farrés o Leonora Monroy. Cal destacar també la participació dels professors de l’Institut del Teatre Roberto Fratini i Jordi Palet. Trobareu el programa complet en aquest enllaç.

Pel que fa a la VI Jornada Internacional Educació i Titelles (5 de novembre), es proposa compartir, gaudir i enriquir-se amb les experiències educatives d’experts en teatre d’objectes com Phillippe Choulet, Valèrie Gentile, Jonathan Sánchez, Pere Bigues, Núria Mestres, Raúl Vaimberg o Teia Moner. Consulteu-ne el programa en aquest enllaç.

Podeu inscriure-us conjuntament al simposi i la jornada o bé per separat, des d’aquest formulari: https://goo.gl/forms/NAGjybdUj8hUkN1r2. Per a més informació: info@ifbarcelona.cat / Tel. 617 937 004.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x