Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Spiritual Boyfriends

Comparteix

Del 4.11.2021 al 5.11.2021

Amb la graduada del CPD Núria Guiu, del CSD Clàudia Mirambell i de l'ESAD Lluc Ubach i Lola Belles

Dos anys després de Likes, Núria Guiu va crear el solo Spiritual Boyfriends per continuar amb la recerca en torn la relació cos i poder. L’espiritualitat, i concretament la pràctica del ioga, és el marc contextual que utilitza per qüestionar polítiques de poder i de control, i tracta l’amor, el desig i l’erotisme com a forma d’experiència espiritual lligada a la construcció de rols de poder a través del cos i la seva imatge. Guiu també qüestiona la digitalitat com a espai de desig, d’alliberament d’impulsos, i es pregunta quin paper hi juga en relació amb allò diví, amb la immaterialitat, l’amor, el poder, les polítiques neoliberals i les seves tècniques de control social i vigilància. La peça es va estrenar al festival Grec de 2020.

Graduada a l’Institut del Teatre en dansa clàssica, Núria Guiu va formar part d’IT Dansa i posteriorment va treballar com a ballarina amb companyies com Cullberg Balletten,  Gisèle Vienne, Carte Blanche Dance Company, Batsheva Dance Company (Kamuyot), Ingri  Fiksdal, Jasmin Vardimon, La Veronal o Kobalt Works, entre d’altres. És professora certificada de Ioga Iyengar i estudiant del Grau d’Antropologia i Evolució humana de la UOC. Ha treballat com a assistent artística de Gisele de Vienne i també com a intèrpret d’algunes de les seves creacions. Des del 2012 indaga com a coreògrafa en la relació cos i digitalitat.

Direcció i performer Núria Guiu / Assessorament artístic Esther Freixa, Sónia Gómez / Acompanyament dramatúrgic Lluc Ubach / Disseny escenografia Lola Belles /Assessorament vestuari Lola Belles / Disseny llum Joana Serra / Assistència tècnica Sergio Roca / Agraïments Clàudia Mirambell, Alicia Kopf, Telemanrec, Carles Decors, Claudia Brufau, Søren Evinson
Coproducció Festival Grec de Barcelona, La Briqueterie CDCN du Val-de-Marne / Residències Sala Hiroshima, La Caldera Les Corts, Graner fàbrica de creació, Cra’p, La Briqueterie CDCN

Núria Guiu és artista resident al Mercat 2021-2023

Més informació i compra d'entrades en aquest enllaç 

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre.
Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat. 


Horari
20.30 h


Preu
16 €


Ubicació

Mercat de les Flors


Adreça
Lleida, 59
08004 Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x