Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Pink Fish i Get No

Comparteix

13.11.2019

Amb Ana Borrosa i Irene Garcia graduades del CSD. 

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta la onzena edició del DANSA ARA, un cicle que està al costat del talent jove, de la creativitat, de la innovació i de les arts escèniques, i ho fa impulsant noves produccions de creadors emergents, donant oportunitats de mostrar les creacions dels més joves i fent arribar al públic unes propostes artístiques contemporànies de qualitat. 

Pink Fish

És una obra de dansa contemporània per a quatre ballarines. El seu punt de partida és el peculiar món de la natació sincronitzada, a partir del qual s’intenta posar en evidència la cara fosca i malalta d’una societat acolorida (auto)medicada, maquillada i sempre somrient. La referència a la natació sincronitzada és com a exemple de tots els esports paternalment adjudicats a la feminitat. 

Un petit ecosistema. Un habitacle perfectament dissenyat. Proporcions perfectes, línies rectes, temperatura ambiental adequada i sempre un càlid somriure. Mandíbules darrera una paret transparent. Freda angoixa. Aigua. Una enorme vitrina recreada per al gaudi de l’espectador. 

Direcció: Ana Borrosa. Intèrprets durant la creació: Manón Almellones, Nora Baylach, Sivgin Dalkilic, Laura Maresc, Marta Reguera, Rosalía Zanón amb la col·laboració especial de Jesús Aragón i Elena Lalucat. Intèrprets en escena: Manón Almellones, Sivgin Dalkilic, Marta Reguera i Rosalia Zanón. Il·luminació: Jaume Ortiz. Vestuari: Majes. Veu en off: Carlos Ulloa.

Get No

És un lloc de pas on contemplar, un no-Lloc. Un milió de racons transitables i trobades fugaces com en un aeroport. Persones que s'aturen, històries breus que són observades el temps que dura un obrir i tancar d’ulls o que pot durar eternament. El temps passa i el buit no cessa. GET NO és el desig de seguir, el desig d'entendre, el desig de canvi, una insatisfacció constant. GET NO, és una peça sobre la satisfacció i els avions. Get No gira al voltant de certs detalls com aquests, de certs instants poètics copsats enmig de la fredor dels aeroports, i també d’aquell batec que es produeix de vegades just abans d’acomplir-se un desig. Finalista Premi Dansa IT 2018.

Coreografia: Irene García (La Quebrá).Ballarins: Jesús Aragó, Laia Vancells, Blanca Tolsá, Ariadna Saltó, Marc Fernández, Joana Sureda. Espai escènic i vestuari: Sergi Cerdan. Arranjaments musicals: Marta Cascales Alimbau. Música: Pedro y el Lobo ( Prokofiev) i Soundscape. Text i dramatúrgia: Irene Garcia i Roberto Frattini.

Més informació i entrades a l'enllaç


Horari
13 de Novembre, 2019. de 20:00 a 21:00h


Preu
10€


Ubicació

Auditori de La Pedrera


Adreça
Passeig de Gràcia, 92
08008 Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x