Logo Institut del Teatre

Darrera setmana d'inscripcions a les proves d’accés de l’Escola Superior d’Art Dramàtic

Comparteix

8.6.2020

Proves d'accés a l'ESAD cirs 2020-21

A partir del 21 de maig s'obre el període per inscriure's a les proves d'accés de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l'Institut del Teatre, tant per a les especialitats d’Interpretació, d'Escenografia com de Direcció i dramatúrgia per al curs 2020-2021.

Les inscripcions a les proves són del 21 de maig al 12 de juny de 2020 per les especialitats d’Escenografia i Direcció i Dramatúrgia, i del 21 de maig al 5 de juny per l’especialitat d’Interpretació. Les proves d’accés es duran a terme a partir del 18 de juny.

Les proves d’accés consten de 2 blocs. El bloc A es divideix en dues proves, una comuna per a totes les especialitats i l’altre específica segons l’especialitat. El bloc B consta d’una sola prova específica. Cal aprovar el bloc A per fer les proves del  B. La nota final és la mitjana aritmètica de les qualificacions de les proves A i B (cal aprovar les dues).

La prova A1, comuna, es farà el dimarts 23 de juny. La resta de proves es faran entre els mesos de juny i juliol i la matrícula està prevista a partir del 27 de juliol.

Mesures de seguretat COVID-19

Per dur a terme les proves s’organitzaran els aspirants en tants grups com calgui per mantenir la ràtio que marqui la normativa de seguretat, en horari de matí o de tarda. Cada aspirant només haurà de personar-se a les instal·lacions el dia i hora que sigui citat a fer la prova, seguint el protocol de seguretat. En aquest sentit, s’informarà del horaris exactes de cada part de les proves i dels grups, un cop se sàpiga el número de persones inscrites. El centre contactarà amb cada aspirant per donar-los les indicacions pertinents.

El calendari de les proves pot variar en funció de l'evolució la pandèmia. 

Podeu consultar tota la informació detallada de les proves: bases, calendari i inscripcions, a l’apartat proves d’accés de l'ESAD.

D’altra banda, l’ESAD ha traslladat les portes obertes a l’entorn virtual i oferirà el dimecres 27 de maig una jornada de portes obertes només per a les especialitats de Direcció i Dramatúrgia i Escenografia. També ofereix un curs gratuït i virtual per conèixer aquestes dues especialitats els dies 1 i 2 de juny. Trobareu tota la informació a la notícia relacionada.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x