Logo Institut del Teatre

El Premi Ddansa de Vic arriba a la recta final

Comparteix

25.10.2016

Premi Ddansa

Aquest divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 d'octubre es duu a terme la gala del premi Ddansa de Vic per escollir els projectes guanyadors.

El certamen, organitzat per l'Ajuntament de Vic, l'Institut del Teatre, Osona en Dansa i la Institució Puig-Porret, amb la col·laboració del festival Sismògraf d'Olot, neix amb l'objectiu de promoure i potenciar la creació en l'àmbit de la dansa a Catalunya i per aquest motiu atorgarà quatre premis a les companyies guanyadores.

En aquesta primera edició s'han presentat una quinzena de companyies de diferents indrets del territori. Finalment les deu propostes artístiques finalistes han estat:

- Colectivo Lamajara de Barcelona amb Labranza
- L' Associació Zamdart d'Osona amb Wuqinxi o El joc dels animals
- Col·lectiu Lema de Barcelona amb Cúmul
- Camaralucida de Barcelona, formada per exballarins d'ITDansa, amb Espectro visible
- La Companyia jove ballet Solsoní de Solsona amb La por
- Irene Garcia de Barcelona amb Williams syndrome
- Ana Borrosa de Barcelona amb Real Rear
- Anna Llombart de Barcelona amb Woodbeats
- Bool amb Antonio Izquierdo de Mataró i Girona amb Zona emergent
- Kernel dance theatre de Barcelona amb Taijin Kyofusho

Entre el jurat encarregat d'escollir els guanyadors hi ha el professor i director del centre d'Osona de l'Institut del Teatre Carles Sala, i la professora del Conservatori Superior de Dansa i Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre Alicia Pérez-Cabrero

La presentació dels deu muntatges coreogràfics finalistes, es farà a l'Institut del Teatre de Vic, l'entrada serà gratuïta i oberta al públic.

El divendres 28 a les 21h actuaran els tres primers finalistes, el dissabte 29, també a les 21h, quatre companyies més i finalment el diumenge 30 a les 19h, els 3 grups restants. L'entrega de premis es farà el mateix diumenge un cop el jurat hagi pogut veure i valorar el conjunt de les 10 actuacions.

El primer i segon premi estan dotats amb 5.000 i 2.000 euros respectivament, el tercer consistirà en una residència de tres mesos al centre d'Osona de l'Institut del Teatre i, finalment, el quart premi serà un contracte que donarà l'oportunitat d'actuar en la propera edició del Festival Sismògraf d'Olot.

Podeu consultar els horaris de les actuacions en el programa (pdf).


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x