Logo Institut del Teatre

Professors convidats del Conservatori Superior de Dansa el mes de gener i febrer

Comparteix

16.1.2024

Convidats del CSD a fer classes el gener i febrer de 2024

Una quinzena d’artistes donaran classes aquest mes de gener i febrer en diverses disciplines i assignatures del Conservatori Superior de Dansa (CSD) com a professors convidats de les especialitats de coreografia i interpretació i pedagogia de la dansa.

Aquesta primera setmana de gener ha comptat amb les masterclass de Sónia Gómez, dins l’assignatura “Perfomance studis” i Carolina Campos a “Improvisació II” els dies 8 i 9 de gener.

També aquesta setmana ha començat el “mòdul de tècniques” amb la participació de tres convidats que duran a terme diverses classes fins el 25 de gener. Es tracta de Samuel Letellier, Sara Sanguino i Amanda Rubio mentre que el mes de febrer, prendrà el relleu Andrés Corchero.

Samuel Letellier oferirà classes del mètode Feldenkrais, un mètode d'autoconsciència a través del moviment on es proposa una sèrie de moviments suaus que ajuden a entendre els propis hàbits i millorar la qualitat de la manera d'actuar.

Sara Sanguino, ballarina de dansa clàssica formada a l’Institut del Teatre, aborda les formes d’aplicar la somàtica al moviment a través del centre Obrador de Moviments, que gestiona junt amb el també ballarí Hervé Costa.

Amanda Rubio, graduada del CSD i ballarina freelance, impartirà classes de dansa contemporània i creativa i l’ex professor de l’Institut del Teatre i coreògraf i ballarí Andrés Corchero, impartirà classes també de dansa contemporània del 5 de febrer al 7 de març.

La tercera setmana de gener comptarà amb la visita del ballarí i poeta Julyen Hamilton amb més de 40 anys d'experiència com a ballarí, director i professor, que ens visitarà el dia 16 de gener a l'assignatura “Improvisació II”.

El 25 de gener tindrem la presència del gallec Xián Martínez, director d'iXa danza que ja va venir al novembre, en una masterclass de tècnica, i el mateix dia el graduat del CSD Jordi Ribot impartirà matèria en l’assignatura d’història de la dansa moderna i contemporània. Dins d’aquesta mateixa assignatura, Anna Romaní, també graduada del CSD i coreògrafa i membre fundadora d’Els Pirates Teatre, oferirà una masterclass els dies 21 i 28 de febrer amb una proposta artística sobre músiques i danses antigues.

Per últim, l’assignatura de gestió i elaboració de projectes pedagògics de l’especialitat de Pedagogia de la Dansa també comptarà amb quatre convidats els dies 12, 19 i 26 de gener que vindran a parlar de diversos projectes. Es tracta de Laia Molins, ballarina, creadora i pedagoga de claqué que parlarà del projecte “Ritme i compromís” el divendres 12 de gener, Rosa M. Casas directora de l'Escola Municipal de Dansa de Celrà el 19 de gener i el mateix dia Sandra Jurado explicarà el projecte “Median-T la danza”. La darrera convidada d’aquesta assignatura serà Isabel Cordón, de la Fundació Ecologia emocional el 26 de gener.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x