Logo Institut del Teatre

Destinacions dels graduats del CPD del curs 2021-2022

Comparteix

12.7.2022

Promoció de graduats i graduades del CPD del curs 2021-2022

Els alumnes que han fet sisè curs al Conservatori Professional de Dansa (CPD) i que tot just acaben de graduar-se, ja tenen un peu al món professional. Després de sis anys d’intensa formació, els graduats del curs 2021-2022 de les tres especialitats (dansa clàssica, dansa espanyola i dansa contemporània) han triat el camí que seguiran properament després d’haver participat en audicions i concursos per aconseguir places en centres i companyies nacionals i internacionals.

Així, les principals destinacions de l’alumnat per al curs vinent són la companyia anglesa Youth Company (JV2) d’Ashford, a Kent; la companyia belga De Singel; la companyia italiana Petrillo Danza, de Loris Petrillo; la companyia África Guzmán de Madrid, l’escola de dansa contemporània P.A.R.T.S. de Brussel·les (Bèlgica); les universitats de les arts Codarts, a Rotterdam, i també la d’ArtEZ, a Arnheim, totes dues als Països Baixos; el programa d’entrenament intensiu en dansa contemporània Imperfect Dancers Company, a Itàlia; el Conservatori Superior de Dansa María de Ávila de Madrid, el Conservatori Mariemma de Madrid o la Valencia Dancing Forward.

Una altra de les opcions triades és continuar formant-se al mateix Institut del Teatre. D’una banda, alguns dels graduats, després d’audicionar, han estat escollits per incorporar-se a IT Dansa, Jove Companyia de l’Institut del Teatre. Es tracta d’un projecte pedagògic creat el 1996 com a curs de postgrau per al perfeccionament de la formació de joves ballarins i ballarines. D’altra banda, també alguns dels estudiants, després de superar les proves d’accés, han optat per matricular-se al Conservatori Superior de Dansa (CSD) on després de quatre anys més de formació obtindran el títol superior en dansa, ja sigui en l’especialitat de Pedagogia de la dansa o en la de Coreografia i interpretació.

A tots els graduats i graduades els desitgem un futur professional ple d’èxits en el món de la dansa.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x