Logo Institut del Teatre

El Laboratori de Creació del CSD convida Cuqui Jerez, Pablo Esbert i Fito Conesa

Comparteix

11.3.2021

Els tres artistes convidats a l'assignatura Laboratori de creació d'aquest curs

Cuqui Jerez, Pablo Esbert i Fito Conesa són els artistes convidats al Laboratori de Creació del Conservatori Superior de Dansa (CSD) que es durà a terme entre els mesos de març i abril. Es tracta d’una assignatura optativa de 4t curs, a través de la qual els alumnes tenen l’oportunitat de conèixer de primera mà el treball d’artistes internacionals de diferents disciplines i experimentar amb ells a l’aula les possibilitats creatives de la hibridació artística. L’objectiu és que l’alumnat descobreixi altres eines o mirades que els permetin enriquir els coneixements escènics i les seves aplicacions en la dansa.

L’artista, coreògrafa i performer Cuqui Jerez és la primera convidada del Laboratori de Creació. El seu treball interdisciplinari permetrà a l’alumnat conèixer diferents eines compositives i performatives que l’artista ha desenvolupat al llarg de la seva carrera.

Per la seva banda, el músic i coreògraf Pablo Esbert, reconegut per les seves creacions on conflueixen música electrònica, dansa, performance, documental o instal·lacions, oferirà als estudiants diferents eines de composició musical.

El tercer convidat del Laboratori de Creació és Fito Conesa, artista visual que destaca per la constant experimentació i exploració de nous llenguatges en obres visuals i sonores.

El Laboratori de Creació és una assignatura optativa només per als estudiants de l’especialitat de Coreografia i interpretació del CSD, però el curs vinent s’ampliarà als estudiants de Pedagogia de la dansa, donat l’interès general de la matèria tractada. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x