Logo Institut del Teatre

Darrers dies per enviar propostes a IF Barcelona

Comparteix

20.11.2020

Imatge d'IF Barcelona 2020

La Biennal de teatre visual i de figures IF Barcelona fa una crida a la participació de comunicacions i projectes pel Simposi «Màscares, ombres i fils» i la jornada «Omplir el buit», que se celebren el 10, 11 i 12 de desembre.

L’Institut del teatre col·labora regularment en aquesta plataforma que té l’objectiu de fomentar i donar a conèixer el món del teatre visual i de figures en tots els seus vessants. Enguany, a causa de la situació sanitària amb el COVID-19, s’ha optat per fer una edició virtual de la Biennal.

El Simposi «Màscares, ombres i fils», oferirà els propers dies 10 i 11 de desembre un programa de ponències, panells de comunicacions, taules rodones i presentacions de treballs artístics de diverses disciplines, sempre relacionat amb la manera en què aquests tres eixos prenen múltiples formes en escena. El simposi pretén donar una perspectiva àmplia i enriquidora del món del teatre de figures així com de les seves interseccions amb altres àmbits artístics. Així mateix, vol ser un punt de trobada i diàleg entre diferents agents actius en aquest camp. 

D’altra banda, i davant de la irrupció de la pandèmia i els efectes que està causant en l’àmbit escènic, el 12 de desembre tindrà lloc la jornada virtual «Omplir el buit», com a punt de trobada dels agents del sector escènic, amb un focus especial al teatre de figures. Estan convocats, doncs, actors, directors, escenògrafs, programadors i també espectadors a debatre sobre l’estat i les oportunitats actuals del sector amb l’objectiu de posar sobre la taula recursos i idees que ajudin a trobar l’espai necessari en la quotidianitat individual i col·lectiva. 

La Biennal de teatre visual i de figures IF Barcelona engloba un conjunt d'activitats adreçades a promoure la recerca, la creació i la difusió de produccions, instal·lacions i esdeveniments relacionats amb la conjunció d’arts escèniques i arts plàstiques que és el teatre visual i de figures. IF Barcelona presenta, de manera biennal, un panell d’accions molt atent a les formes escèniques de creació recent.

L’edició de 2020-2021 dona suport a tres projectes en residència i programa un seguit d’activitats (de caire acadèmic, formatiu i també de programació de propostes) entorn d’aquesta temàtica, amb els quals l’Institut del Teatre hi col·labora.

La presentació de propostes per a comunicacions i projectes tant per al simposi com per a la jornada està oberta fins al dimecres 25 de novembre.

Per a més informació i l’enviament de propostes de comunicacions i projectes, consulteu la pàgina web IF Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x