Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Disseny per a la inclusió

8.6.2021

dissenyxinclusio_web_0.jpg

Aquest mes de juny, l’alumnat d’estudis superiors de disseny i entitats en situació de vulnerabilitat seran els protagonistes. Després de quatre mesos de treball en el marc del projecte ‘Disseny per a la inclusió’, els grups presentaran el resultat final.

Disseny per a la inclusió, és un projecte d'aprenentatge i cocreació entre alumnes d’estudis superiors de totes les disciplines del disseny amb diferents col·lectius en situació vulnerable, lliure de qualsevol estigma i prejudici social, promogut pel Museu del Disseny de Barcelona i l’Associació Ojalá Projects. L’objectiu d’aquesta proposta és fomentar sinergies integradores entre els participants a través del disseny, posant l’accent en el procés com a marc d’aprenentatge i transformació social.

Seguint una metodologia de treball inclusiva, estudiants i col·lectius aplicaran els seus coneixements per tal de detectar necessitats, entendre’s, empatitzar i promoure el Disseny com a motor per a la innovació social. L’objectiu final consisteix a fomentar l’acció comunitària a diferents districtes de la ciutat de Barcelona amb projectes que tinguin un retorn bidireccional, tant pel col·lectiu com pels estudiants.

Amplia la informació en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x