Logo Observatori de les Arts Escèniques Aplicades

Oberta la convocatòria 2020 de l'Arnau Itinerant

27.1.2020

convocatoria_arnau.jpg

Tens un projecte artístic, comunitari o de memòries i vols desenvolupar-lo en l’Arnau Itinerant?
Aleshores t’interessa saber que ja està oberta la convocatòria 2020 per a nous projectes vinculats als barris del Raval, Poble-sec i Sant Antoni de Barcelona.

Aquesta convocatòria surt d’un espai de reflexió i després de dos anys de funcionament de l’Arnau Itinerant, amb la voluntat
d’obrir i enfortir el projecte.
L’objectiu de la crida oberta és recollir i seleccionar propostes que formaran part de la programació 2020.

Resum de la convocatòria

- Comunicació
Es farà una jornada oberta i dinàmica d’entre dues i quatre hores per explicar el projecte de l’Arnau Itinerant. S’indicarà com presentar les propostes i es resoldran dubtes, s’explicaran els compromisos que es demanen a les propostes escollides i els projectes projectes que anteriorment han format part de l’Arnau Itinerant podran explicar la seva experiència.
Setmana del 10 al 14 de febrer.
Els hi teniu interès, escriviu a arnauitinerant2018@gmail.com

- Qui es pot presentar?
Totes aquelles entitats de la ciutat de Barcelona que compleixin els criteris generals vinculats a l’entitat que ho sol·licita (punt: Requisits generals vinculats a la proposta presentada). Queden exclosos els grups i col·lectius que s’hagin presentat a les dues últimes edicions i aquells que han participat en l’elaboració de les bases.

- Calendari
Publicació: 23 de gener de 2020
Termini per presentar propostes: 24 de febrer de 20202
Avaluació propostes: Del 25 de febrer fins al 16 de març de 2020
Presentació de resultats: 17 de març 2020

Pots descarregar-te les bases completes en el document annex.


L’Arnau és el darrer teatre de barraca de Barcelona i de tot Catalunya. Demanava a crits que algú el salvés. I és el Paral·lel, que l’ha vist alçar-se i apagar-se, qui ho ha aconseguit. La lluita veïnal és el motor del nou teatre Arnau, un projecte artístic arrelat als barris del Raval, el PobleSec i Sant Antoni. L’aposta és clara: esdevenir un laboratori sòcio-cultural que transformi els barris a través del risc i la creativitat, l’autogestió i l’afany d’experimentar.
L’Arnau Itinerant és un teatre sense seu que ha començat a funcionar l’any 2018 mentre tenen lloc les obres de rehabilitació
de l’edifici històric del teatre l’Arnau, el projecte compta amb el suport de l'ICUB, Institut del Cultura de l'Ajuntament de Barcelona.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

Carregant...
x