Logo Institut del Teatre

Gala dels finalistes del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2020

Comparteix

24.11.2020

Gala finalistes premi de dansa 2020

El Mercat de les Flors acull aquest diumenge 29 de novembre, a les 18 h, la funció dels finalistes del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2020, un guardó que busca potenciar el treball de joves creadors i intèrprets, oferint-los un ajut econòmic a la producció, així com l’exhibició de la peça guanyadora i de les finalistes en contextos professionals.

En aquesta sisena edició del premi, els projectes seleccionats han estat Japan, de Mabel Olea; Oblivion, de Sílvia Batet, i Spam. Only for you, de Clàudia Mirambell.

Ara les coreògrafes finalistes, totes elles graduades al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, presentaran una peça de 15 minuts al Mercat de les Flors i al final de la gala el jurat proclamarà quina és la peça guanyadora, que es programarà al Festival Grec de Barcelona 2021 en un espectacle de 50 minuts.

Al final de la gala el jurat també atorgarà els premis a la Millor Ballarina, mentre que el SAT Teatre escollirà una de les coreografies finalistes que no hagi resultat la guanyadora del premi, per desenvolupar-la en format d’espectacle coreogràfic d’un mínim de 50 minuts al seu espai durant la temporada 2021-22.

D’altra banda, el públic també podrà participar votant la coreografia que més li ha agradat de forma telemàtica a través d’un formulari en línia un cop presentades les coreografies finalistes. La coreografia més votada també es donarà a conèixer amb la resta de premis en finalitzar la gala.

Enguany, donada la situació de restriccions pel COVID-19, l’aforament a la sala està limitat al 50%. Les entrades són amb reserva prèvia i nominals.

Podeu veure el programa complet de la gala a l'apartat web cartellera IT i en aquest document en pdf.

Per ampliar la informació sobre els quatre finalistes podeu consultar aquest document en pdf.

El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre està organitzat amb la col·laboració del Grec Festival Barcelona, Mercat de les Flors, Graner,  SAT Espai Dansat, La Caldera Les Corts, el Centre Cívic Barceloneta i l'Associació de Professional de la Dansa de Catalunya APdC i L'Estruch.

Trobareu tota la informació sobre el Premi de Dansa de l’Institut del Teatre en aquest enllaç.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x