Logo Institut del Teatre

Necessitats Educatives Especials: Accés a la formació del CSD

Comparteix

28 de març de 2019


Per garantir el dret de l’alumnat amb discapacitat als ensenyaments artístics superiors, l’Institut del Teatre, d’acord amb la normativa vigent, establirà les mesures oportunes que garanteixin que els estudiants que presentin una discapacitat puguin fer la prova d’accés en condicions d’igualtat.

Si ets una persona interessada en estudiar a l'Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre cal que tinguis present el següent:

— Trobaràs a la pàgina web de l’Institut del Teatre tota la informació sobre l’oferta formativa per a cada curs acadèmic. També ens pots venir a veure a les jornades de portes obertes i ens trobaràs al Saló de l’Ensenyament de Barcelona

— Pots sol·licitar una entrevista d’orientació acadèmica amb l’escola seleccionada per a consultes específiques i pots visitar el centre. 

— Si decideixes presentar-te a les proves d’accés has de seguir el procediment ordinari  previst per a tot l’alumnat.

— Les persones aspirants amb necessitats educatives específiques derivades de discapacitats físiques, psíquiques o sensorials o altres trastorns greus, que en tinguin el reconeixement oficial, poden sol·licitar els recursos addicionals necessaris per participar en la prova d'accés. Les persones interessades han de presentar la sol·licitud d'acord amb el model que està disponible a la pàgina web del Departament d'Educació (apartat de Proves d'accés) a la Direcció General d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa (Via Augusta, 202-226, 08021 Barcelona) juntament amb la documentació justificativa, amb una antelació mínima d'un mes a la data de realització de la prova. És aquesta Direcció General qui resol la sol·licitud d’adaptació de la prova i comunica a l’Institut del Teatre les mesures a aplicar. 

— A partir d’aquesta resolució l’Institut del Teatre es posarà en contacte amb la persona interessada per informar dels detalls de l’adaptació de la prova i resoldre dubtes sobre els recursos addicionals establerts.

Per a més informació us podeu adreçar a la Secretaria Acadèmica General de l’Institut del Teatre.
Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x