Logo Institut del Teatre

CSD (Coreografia i interpretació | Pedagogia de la dansa)

Comparteix

portes obertes CSD

Vols conèixer el Conservatori Superior de Dansa i els estudis que ofereix? Pots fer-ho a la sessió de portes obertes i a les classes preparatòries per a les proves d'accés que es duran a terme durant el març i abril, tot virtualment.

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) ofereix cada any una sessió de portes obertes i també unes classes gratuïtes preparatòries per a les proves d'accés de les especialitats de Coreografia i interpretació i Pedagogia de la dansa, les quals es faran en horaris de matí.

Donada la situació de COVID, les darreres sessions de portes obertes i classes gratuïtes s'han fet de forma virtual.

Les sessions virtuals en linía inclouran xerrades informatives, classes de dansa a càrrec de docents del Conservatori, així com col·loquis amb estudiants del CSD. Les persones interessades a participar tant a la jornada de portes obertes com a les classes preparatòries de les proves d'accés (en una única sessió, en més d'una o en totes), hauran d'inscriure's per formulari.

Podeu consultar el programa de les sessions realitzades el 2021 en aquest pdf en català i en castellà

Per participar a les portes obertes o a les sessions cal inscriure's. Totes les sessions són gratuïtes. El CSD contactarà oportunament amb les persones inscrites per facilitar-los l'enllaç per accedir a cada sessió en línia.

  • Enllaç per inscriure's a les portes obertes 
  • Enllaç per inscriure's a les classes preparatòries de les proves d'accés

 
Si us vau perdre la sessió de portes obertes virtual del 2021, podeu consultar aquest vídeo per conèixer el centre, les classes de dansa i tenir informació sobre l'experiència de formar-se a l'escola a partir del testimoni de dues alumnes.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x