Logo Institut del Teatre

Obrim una subscripció a la col·lecció de textos teatrals Dramaticles

Comparteix

21.4.2020

Subscripció a Dramaticles

L'editorial Comanegra i l’Institut del Teatre celebrem el Dia Mundial del Teatre obrint una subscripció a la col·lecció de textos teatrals Dramaticles. Com a regal de benvinguda, els subscriptors rebran tres llibres i podran gaudir de promocions exclusives.

Els lectors que se subscriguin a la col·lecció rebran les novetats abans que la resta de públic i comptaran amb un 10% de descompte en els 5 o 6 títols que es publiquen anualment —llevat de les antologies—, sense quotes ni despeses d’enviament.

D’altra banda, cada subscriptor tindrà com a regal de benvinguda tres llibres de la col·lecció publicats anteriorment i podrà gaudir de promocions exclusives, com ara un 20% de descompte en les antologies de la col·lecció, ofertes per a altres llibres del catàleg de Comanegra, sortejos i promocions per a entrades de teatre. Per donar-se d’alta, cal emplenar aquest formulari

Podeu veure el detall de les condicions de la subscripció a la pàgina web de l’Editorial Comanegra.

Durant aquestes setmanes de confinament per fer front al COVID-19, el temps de lliurament dels llibres es pot veure afectat, però Comanegra assegura que els lliuraments es faran tan aviat com sigui possible.

Nous volums de Marc Rosich i Laia Alsina Ferrer

Aquest mes de març estava prevista la publicació de Teatre trans i altres textos no normatius, una antologia amb quatre peces breus de Marc Rosich, i Y-X (o la fidelitat dels cignes negres) i El mar no cap dins d’una capsa de sabates, de Laia Alsina Ferrer.

Marc Rosich posa el focus en els col·lectius tradicionalment relegats a la invisibilitat per recordar-nos que hi ha altres possibilitats, altres veus per escoltar, altres indrets per explorar. Les obres que formen part d’aquest volum dedicat al teatre trans i al teatre queer porten a l’escenari cossos i identitats de gènere que defugen la normativitat. Limbo, A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía), De tritons i sirenes i Ocaña, reina de las Ramblas ens parlen d’individus que no encaixen en una societat bastida des del privilegi heteronormatiu.

El teatre de Laia Alsina Ferrer és essencialment polític i se centra en els mecanismes de control que utilitza el poder hegemònic. Aquest volum recull dues obres que permeten copsar la proposta dramatúrgica de l’autora: textos rapsòdics i fragmentats que trenquen amb el cànon aristotèlic i proposen una posada en escena que defuig el realisme.

Y-X (o la fidelitat dels cignes negres) planteja una reflexió sobre la cultura de la monogàmia obligatòria i l’amor romàntic, mentre que El mar no cap dins d’una capsa de sabates se submergeix en la infantesa per fer una revisió crítica dels valors aparentment innocents que rebem durant aquesta etapa de la vida.

Els dos títols arribaran a les llibreries tan aviat com la situació actual ho permeti.

La col·lecció Dramaticles

Dramaticles neix l’any 2016 com un projecte editorial coeditat entre l’editorial Comanegra i l'Institut del Teatre per apropar la dramatúrgia catalana contemporània i traduir al català textos tant de clàssics com d’autors rellevants del panorama actual internacional.

L’objectiu és reivindicar el teatre com a gènere literari de primer ordre i ampliar el nombre de lectors d’un gènere que sovint ha quedat relegat a un segon pla, amb el convenciment que el lector es pot capbussar en el text teatral amb el mateix interès que ho fa en una novel·la o en un assaig.

Des d’aleshores, Dramaticles ha publicat una trentena de volums dedicats a dramaturgs catalans com Lluïsa Cunillé, Sergi Belbel, Clàudia Cedó, Pere Riera i Jordi Casanovas, així com autors clàssics com Luigi Pirandello (traducció de Jordi Sarsanedas) i altres autors internacionals més recents com Harold Pinter (traducció de Joan Sellent) i David Mamet (traducció de Carlota Subirós).

Podeu trobar tota la col·lecció a la pàgina web de Dramaticles, a la web de publicacions de l’Institut del Teatre, així com a la biblioteca de l’Institut del Teatre i a la llibreria de la Diputació de Barcelona.


Continguts relacionats

  • Nous títols de Dramaticles del mes de març

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x