Logo Institut del Teatre

Els graduats de l’Institut del Teatre triomfen als Premis de la Crítica de les Arts Escèniques

Comparteix

27.3.2018

Premis de la Crítica 2017

Dilluns 26 de març el Villarroel Teatre va acollir la gala dels Premis de la Crítica de les Arts Escèniques, uns guardons organitzats per Recomana.cat que volen reconèixer l’excel·lència dels professionals i produccions catalanes de les arts escèniques que durant l’any 2017 han estat especialment valorats per la crítica.

La gala es duu a terme com un acte més per commemorar el Dia Mundial del Teatre i en aquesta ocasió han estat premiats un munt de muntatges que compten amb actors, directors, dramaturgs i escenògrafs formats a l’Institut del Teatre.  És el cas de Julio Manrique, guardonat per la direcció de l’Ànec Salvatge, o el premi a la millor actriu, donat ex aequo a Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat  per Les noies de Mossbank Road.

Volem fer esment especialment  als graduats recents que han estat nominats i també guardonats per les seves propostes de petit format i innovadores. És el cas de la companyia La Calòrica, formada per graduats de l’ESAD, que ha rebut el premi a millor espectacle de petit format per Fairfly, que es podrà veure properament a la Villarroel Teatre. També en l’apartat de millor espectacle revelació, ha estat guardonat el muntatge de José y sus Hermanas Los bancos regalan sandwicheras y chorizos, un espectacle sorgit de les aules de l’Institut del Teatre i que compta amb el segell de qualitat Talent IT

També destaquem els professors de l’ESAD Sílvia Ferrando i Joan Maria Segura, guardonats com a directors de Los bancos regalan sandwicheras y chorizos i La nena dels pardals com a millors espectacles per a joves i familiar, respectivament.

Altres graduats recents que han estat nominats en aquesta edició han estat la companyia Projecte Ingenu, l'actriu Elisabet Casanovas, o les ballarines Laila Tafur o Àngela Boix en la categoria de dansa. 

Podeu veure els nominats i guanyadors d’aquesta edició en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x