Logo Institut del Teatre

Sobre el Tauler d'Ofertes Laborals

Comparteix

IT Impulsa separa les propostes no remunerades de les remunerades publicant cada tipologia en taulers diferents.

Una proposta no remunerada, s'entén i s'etiqueta com a "Convocatòria" i es publica al que anomenem "Tauler de Convocatòries" (si vols més informació sobre el Tauler de Convocatòries pots consultar aquest enllaç).

IT Impulsa entén i publica com una Oferta Laboral qualsevol proposta remunerada que considera por ser d'interès. Així doncs, totes les propostes remunerades que arriben a IT Impulsa, estan publicades sota l'etiqueta "Oferta Laboral" i es publiquen al que anomenem "Tauler d'Ofertes Laborals" (al que aquest apartat fa referència). Així doncs, al Tauler d'Ofertes Laborals, no es publica cap proposta entesa com a una Convocatòria no remunerada. Si per descuit se'n publiqués alguna, si us plau, informa'ns de seguida escrivint a impulsa@institutdelteatre.cat.

Totes les propostes corresponents a una Oferta Laboral estan classificades en tres categories: "Oferta Laboral IT" (les emeses directament per l'Institut del Teatre), "Oferta Laboral de tercers que ens han demanat difondre" (l'origen de les quals indica el seu nom) o "Oferta Laboral de recerca activa" (fruit de la recerca setmanal que l'equip d'IT Impulsa fa a la Xarxa o altres suports). Quan es publica una Oferta Laboral, fem constar la categoria de cadascuna a sobre del títol d'aquesta.

L'Institut del Teatre només es fa responsable de les propostes que apareixen dins de la Categoria "Oferta Laboral IT".

Pel que fa a les ofertes laborals sota la Categoria "Oferta Laboral de tercers que ens han demanat difondre", l'Institut del Teatre es preocupa de garantir que estiguin remunerades i incloguin tota la informació mínima necessària que creiem necessita l'usuari final per a tenir criteris suficients a l'hora de considerar-la o no. 

Pel que fa a les ofertes laborals sota la Categoria "Oferta Laboral de recerca activa", l'Institut del Teatre demana les condicions a les terceres parts i si ens les fan saber, les publiquem. En cas que no ens comuniquin les condicions, només publiquem aquelles ofertes que consten com a remunerades. 

Així doncs, en els casos de les categories "Oferta Laboral de tercers que ens han demanat difondre" i "Oferta Laboral de recerca activa", l'Institut del teatre només fa de mitjancer i, en conseqüència, no es fa responsable ni garanteix el compliment de qualsevol informació de terceres parts aquí publicada, independentment de la naturalesa d'aquesta.

En aquest sentit, aconsellem sempre assegurar-se i assessorar-se bé abans de considerar l'oferta, demanant a l'entitat directament responsable de la publicació tota la informació que es cregui oportuna. En cas que per qualsevol raó les terceres parts incompleixin les condicions econòmiques i/o laborals de les ofertes de treball anunciades, o aquestes no s'adscriguin als respectius convenis professionals vigents, pots demanar assessorament legal a:
- l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya
- a l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya
- a l'Associació d’Escenògrafs de Catalunya 
- al Servei de Consultoria, informació i Assessorament d'IT Impulsa

També pots consultar l'apartat d'altres accesos directes d'interès professional o consultar informació general sobre els teus drets laborals relacionats amb teatre, audiovisuals i doblatge i altres recursos sobre dansa

De la mateixa manera, recomanem que consultis l'apartat Política de difusió d'Ofertes Laborals d'IT Impulsa.

Per a qualsevol consulta, pots contactar amb IT Impulsa.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x