Logo Institut del Teatre

Disconnection. A creole performance in Barcelona

Comparteix

27.6.2016

Disconnection. Playing Identities

Presentació en el marc del projecte europeu Playing Identities, Performing Heritage en el que participa l'Institut del Teatre.

Direcció:
Povilas Makauskas, Acadèmia Nacional de Teatre i Música de Lituània.

Intèrprets:
Eloi Gómez, Paula Sunyer, Clàudia Perramon i Ricardo S. Castro, alumnes de l'Institut del Teatre.

El projecte Playing identities, performing heritage està finançat pel programa Creative Europe (Culture Sub-programme number 552506) liderat per la Universitat de Siena que té com a objectiu explorar les nocions de patrimoni, identitat i ciutadania a través del treball escènic i en el qual participen diferents institucions docents d’Itàlia (Universitat de Siena), Espanya (Institut del Teatre de Barcelona) , Lituània (Acadèmia Nacional de Teatre de Vilnius), Romania (Universitat de Cluj-Napoca) i el Regne Unit (Universitat de Kent).

Playing identities, performing heritage pretén estudiar com el treball escènic realitzat transversalment en diferents paisatges europeus pot transmetre, destacar, rescatar o crear patrimoni cultural; a més a més, es vol investigar com la representació del patrimoni cultural pot atreure públics i construir noves comunitats al voltant de l’escena teatral, a través del desenvolupament de nous sentits de pertinença com la base per a una nova identitat europea comuna.

Per part de l’Institut del Teatre hi participen quatre alumnes d’Interpretació: Eloi Gómez, Clàudia Perramon, Paula Sunyer i Ricardo Castro que treballen conjuntament amb l’estudiant de direcció de Lituània Povilas Makauskas. També un alumne de direcció, Sadurní Vergés, que ha treballat amb quatre estudiants lituans d’interpretació. Com a docents per part de l'Institut del Teatre participen els professors Carles Salas, tutoria i direcció artística, i Mercè Saumell, coordinadora i membre del comitè científic del projecte.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x