Logo Institut del Teatre

Inscripcions obertes fins al 18 de setembre al Postgrau d’Arts Escèniques i Acció social

Comparteix

14.9.2020

Les arts escèniques, instruments de transformació i empoderament personal i de grup

Fns al 18 de setembre estan obertes les inscripcions a la 4a edició del Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social pel curs 2020-2021, que l'Institut del Teatre organitza amb l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i el Xamfrà, Centre de Música i Escena per a la inclusió social,

El postgrau, que es durà a terme entre el 9 d’octubre de 2020 i el 12 de juny de 2021, és una formació especialitzada en l’aplicació de les arts escèniques en els àmbits social i comunitari, en tant que instrument d’intervenció pedagògica, de transformació i d’empoderament personal i de grup. 

En els últims anys són cada vegada més freqüents els projectes i actuacions socials i comunitaris que recorren a les arts escèniques per aconseguir millorar el seu impacte. Les propostes escèniques que es generen en contextos socials però, sovint pateixen de baixa qualitat artística. Els estudiants del Postgrau d’Acció Social rebran una formació que els capacitarà per intervenir com a creadors, ajudants, promotors, productors, programadors, avaluadors o generadors de projectes d’arts escèniques aplicades a la comunitat en múltiples àmbits pedagògics i socials (atenció de persones en risc d’exclusió social, de vulnerabilitat psíquica, amb problemes de salut, dificultats d’aprenentatge i de mobilitat, etc).

El curs s’adreça a graduats i professionals dels àmbits de les ciències socials, l’educació i les arts escèniques i, en general, a qualsevol persona interessada en les arts escèniques com a mitjà d’empoderament, transformació i integració social.

Podeu consultar el programa, l’equip docent, el calendari de classes, preus i matrícula en aquest enllaç.

La modalitat d’impartició de les classes dependrà de les directrius que marquin les autoritats sanitàries.


Continguts relacionats

  • Imatge vídeo Postgrau Arts Escèniques i Acció Social

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x