Logo Institut del Teatre

A la venda «Glengarry Glen Ross» i «Fairfly», de la col·lecció Dramaticles

Comparteix

4.12.2019

Llibre Fairfly i Glengarry Glen Ross.jpg

Ja podeu trobar a les llibreries les dues noves publicacions dins la col·lecció de textos teatrals Dramaticles, que l’Institut del Teatre coedita amb l’editorial Comanegra. Es tracta de ‘Glengarry Glen Ross’ de David Mamet i la sàtira agredolça ‘Fairfly’ de Joan Yago, graduat de l’Institut del Teatre.

Glengarry Glen Ross, que va rebre el Premi Pulitzer de Teatre l’any 1984, és un relat de l’individualisme i del capitalisme més salvatges mitjançant una competició entre treballadors dins d’una agència immobiliària: qui vengui més guanyarà un Cadillac, el segon rebrà un joc de ganivets de cuina, la resta seran acomiadats. Davant aquesta situació, s’estableix una ferotge competició entre el personal de l’agència, amb tot d’enganys i traïcions. Tot s’hi val per aconseguir l’èxit.

D’altra banda, Fairfly és una sàtira agredolça sobre la precarietat de l’economia, els anhels de futur i les ganes de canviar el món. És el relat d’una generació que lluita per tirar endavant en una societat implacable amb els més dèbils. Yago ens porta a endinsar-nos en la història de quatre amics que s’organitzen després que l’empresa on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO.

Fairfly ha estat portada a escena per la companyia de graduats de l'ESAD La Calòrica, amb qui Yago col·labora habitualment, i ha rebut dos Premis Butaca, dos Premis Max i un Premi de la Crítica.

D'altra banda, Yago presentarà el llibre el proper dissabte 30 de novembre a les 13h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm dins del Sant Jordi de Nadal que organitza el club de cultura Tr3sc en aquest espai el cap de setmana. 

Les dues publicacions es poden adquirir a través de la pàgina web de l’editorial Comanegra, així com a la llibreria de la Diputació de Barcelona. També es poden consultar a la biblioteca de l’Institut del Teatre.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x