Logo Institut del Teatre

Classes magistrals gratuïtes a Celrà, Amposta i Barcelona de Dansa en Xarxa

Comparteix

30.10.2019

Masterclass de Dansa en Xarxa a Lleida el 2018

El Conservatori Professional de Dansa (CPD) inicia, un any més, una sèrie de masterclass gratuïtes per a alumnes d’escoles de dansa de tot el territori. L'objectiu d'aquestes sessions, que s'emmarquen dins el programa Dansa en Xarxa, és donar a conèixer els estudis de dansa que s’imparteixen des del CPD.

Com a novetat, aquest any es puja el nivell de les classes, les edats dels participants i es redueixen les sessions. Així, s’oferiran classes senceres de cada especialitat, dansa contemporània, clàssica o espanyola, en comptes d’una sessió de tastet de les tres. Pel que fa a l’edat, es passa d’alumnes a partir de 7-8 anys a classes pensades per nois i noies a partir dels 10- 12 anys i, per últim, es redueixen les sessions i només es duran a terme tres: una a Celrà (Girona), una a Amposta (Terres de l’Ebre) i una a Barcelona, a la seu de l’Institut.

Aquestes novetats s'han dut a terme després de cinc anys de programa tenint en compte la resposta de les escoles, docents i alumnes que han participat en edicions anteriors. 

Les sessions s’iniciaran el 16 de novembre a Celrà, continuaran a Barcelona el 30 de novembre i finalitzaran el 14 de desembre a Amposta.

Per veure el calendari concret de les sessions i apuntar-vos, consulteu l’enllaç següent.

Dansa en xarxa és un projecte que pretén afavorir la comunicació i la interrelació entre el Conservatori Professional de Dansa i les escoles de dansa del país. Consta de diverses etapes com són, un curs de preparació per les proves d’accés del CPD, adreçat a alumnes i professors de les escoles de dansa, les masterclass gratuïtes i un simulacre de proves d’accés. 


Continguts relacionats

  • Dansa en Xarxa

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x