Logo Institut del Teatre

Últims dies per inscriure's al curs de preparació a les proves d’accés del Conservatori Professional de Dansa

Comparteix

28.10.2019

Foto: Anna Fàbrega

El Conservatori Professional de Dansa (CPD) organitza una nova edició de Formació Dansa en Xarxa (FDX), un curs adreçat als professors de les escoles de dansa de Catalunya i als seus alumnes que tinguin interès a presentar-se a les proves d’accés del CPD. Les inscripcions estan obertes fins al 31 d'octubre (dates, preu i inscripcions, en aquest apartat web).

Aquesta formació s’impartirà de novembre a febrer els dissabtes, en 6 jornades de 3 hores cadascuna, per nivells i especialitats. Els docents de les escoles de dansa que ja hagin fet el curs amb anterioritat, poden acompanyar els seus alumnes sense necessitat de tornar a pagar la formació.

El nivell 0 és mixt, es treballa contingut de les tres especialitats de dansa que s’imparteixen al CPD, clàssica, contemporània i espanyola, i s’adreça a alumnes de 9 a 10 anys, que encara no tenen l’edat per presentar-se a les proves però tenen una predisposició per aquests estudis professionals.

El nivell 1 es divideix per especialitats i s’adreça a alumnes que enguany estan cursant 6è de primària o 1r d’ESO i tenen intenció de presentar-se a les proves de 1r curs d’alguna de les especialitats.

El nivell 2 s’adreça a alumnes de dansa espanyola que estan cursant de 2n d’ESO en endavant i es vulguin presentar a les proves a partir de 2n curs.

El projecte Dansa en Xarxa neix l’any 2014 amb l’objectiu de crear vincles amb les escoles de dansa de Catalunya i els seus alumnes i el Conservatori Professional de Dansa. A banda de la formació, també ofereix diverses masterclass gratuïtes i simulacres de proves d’accés.

L’èxit d’aquest programa es constata amb el fet que el alumnes que han participat en edicions passades de la formació Dansa en Xarxa han superat les proves d’accés i han passat a ser alumnes del CPD.


Continguts relacionats

  • Formació Dansa en Xarxa

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x