Logo Institut del Teatre

2a edició del curs “Mitjans audiovisuals aplicats a les arts escèniques” del CIFO i l’Institut del Teatre

Comparteix

27.8.2019

9 mm i altres textos, una de les creacions en què van col·laborar  alumnes de l'ESAD i el CIFO. Fotografia: Jordi Vidal

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre col·labora per segon any consecutiu amb el Centre d'Innovació i Formació per a l'Ocupació (CIFO) de l'Hospitalet de Llobregat per afavorir l’aprenentatge mutu dels alumnes dels dos centres.

Els alumnes del curs “Mitjans audiovisuals aplicats a les arts escèniques” del CIFO duran a terme entre els mesos d'octubre i desembre les pràctiques a l’ESAD, participant en diversos projectes escènics desenvolupats per alumnes i professors de les especialitats d’escenografia i interpretació.

El curs 2018-19 es va dur a terme una experiència pilot entre els dos centres entre octubre i desembre de 2018. Els més de 15 alumnes del CIFO van poder posar en pràctica els seus coneixements sobre els usos del vídeo digital en el desenvolupament de tres tallers d’alumnes de tercer de l’ESAD (El Caso E.-4TR61, dirigit pel professor Moreno Bernardi; Pesta a Buda, dirigit per Pere Sais i El viatge, sota la direcció de Joan Cusó), així com també en un taller dels alumnes de quart (9 mm i altres textos, dirigit per Joan Ollé). La iniciativa es va valorar molt positivament tant pel CIFO com per l’ESAD.

El CIFO de l’Hospitalet forma part de la xarxa de centres del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya que es dediquen a la promoció d’accions de formació professional per a l’ocupació. El curs “Mitjans audiovisuals aplicats a les arts escèniques” s’adreça a persones aturades o en actiu amb coneixements previs d’edició i postproducció de vídeo i té una durada de 250 hores lectives. Les persones interessades poden inscriure’s al curs en aquest enllaç.


Continguts relacionats

  • Video informatiu del curs

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x