Logo Institut del Teatre

Presentem "Si no t’hagués conegut” de Sergi Belbel, nou volum de Dramaticles

Comparteix

5.2.2019

Si no t'hagués conegut

L’editorial Comanegra i l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona publiquen un nou volum de la col·lecció de textos teatrals Dramaticles. Es tracta de “Si no t’hagués conegut” de Sergi Belbel, que s’ha pogut veure en format de sèrie televisiva aquesta temporada a TV3.  

Les nostres vides estan predeterminades o depenen de les decisions que prenem? Què passaria si poguéssim viatjar enrere en el temps i modificar les opcions escollides? Existeix una realitat paral·lela per a cadascuna de les decisions que hem desestimat?   

Després de 7 anys sense escriure cap obra de teatre, Sergi Belbel publica ara aquesta història d'amor commovedora amb tocs de ciència-ficció sobre universos paral·lels i les bifurcacions de la vida, que ha captivat a milers d’espectadors.

Dimarts 5 de febrer es presenta el llibre a la seu de Comanegra, a les 19h, amb la presència del mateix autor, Sergi Belbel i els actors Roc Esquius i Lara Díez, que oferiran la lectura dramatitzada d'un fragment de l'obra. L’entrada és lliure.

L’autor, traductor i director teatral Sergi Belbel (Terrassa, 1963), és llicenciat en Filologia Romànica i Francesa a la UAB i ha estat professor de Dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona, director artístic del Teatre Nacional de Catalunya i actualment president del Patronat de la Fundació Sala Beckett.

Belbel ha escrit una vintena d’obres de teatre entre les quals destaquen Elsa Schneider, Tàlem, Carícies, Després de la pluja, Morir, La sang, El temps de Planck, Forasters, Mòbil o A la Toscana. La seva obra ha estat traduïda i interpretada en diversos països i ha obtingut, entre altres guardons, el Premi Nacional de Literatura Dramàtica de la Generalitat de Catalunya, el Premi Nacional de Literatura Dramàtica del Ministeri de Cultura espanyol, el premi Molière 1999 a la millor obra còmica (Després de la pluja), el Premi Nacional de Teatre de la Generalitat de Catalunya, el Premi Max de las Arts Escèniques a la projecció internacional i el Premi Ciutat de Barcelona de les Arts Escèniques.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x