Logo Institut del Teatre

Tallers lliures dels alumnes del Conservatori Professional de Dansa

Comparteix

5.3.2018

El Teatre Ovidi acull aquest cap de setmana els tallers lliures de l'Escola d'Ensenyament Secundari i Artístic /Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD) de l’Institut del Teatre, una oportunitat única per a que als alumnes de les tres especialitats de Dansa Clàssica, Dansa Espanyola i Dansa Contemporània presentin el seu propi treball de creació.

L’objectiu d’aquesta activitat és donar als futurs ballarins les eines necessàries perquè ells mateixos descobreixin el seu potencial creatiu, desenvolupant així  no només les seves capacitats tècniques sinó també  les creatives i interpretatives.

A l’inici del segon quadrimestre, un tribunal de professors visionen les propostes coreogràfiques dels alumnes de tercer a sisè curs dels tres departaments que han anat treballant al llarg del primer quadrimestre. Les propostes contemplen tant els treballs de solos com les creacions en equip. Les peces seleccionades es presenten ara al Teatre Ovidi Montllor el dissabte 10 de març i el diumenge 11 de març a les 17h i 19h (programa A i programa B).

Posteriorment i gràcies al suport de l’Associació de Famílies (AFA) i d’altres teatres i espais, es podran veure els mateixos tallers a Castelldefels, a l’Espai Francesca Bonnemaisson de Barcelona o al Centre Cívic El Sortidor, entre altres.

Amb aquesta iniciativa, els alumnes viuen una experiència escènica imprescindible per a la seva formació alhora que amb les actuacions arreu de la província de Barcelona es dóna a conèixer la feina que es fa al Conservatori  Superior de Dansa i s’estableix un contacte directe amb una diversitat de públic més àmplia.

L’entrada dels tallers lliures, que organitza l’AFA, costa 5 euros.

Podeu veure el programa detallat de les funcions en el següent enllaç de l’agenda.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x