Logo Institut del Teatre

AMPA

L’Associació de Mares i Pares de l’EESA/CPD de l’Institut del Teatre és una associació independent que funciona gràcies a la dedicació dels seus socis i té com a sosteniment econòmic les seves quotes.

Els objectius de l’AMPA són contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament fomentant el dret de les famílies a participar en la formació i educació dels seus fills/es, col·laborar amb la resta de la comunitat educativa, defensar els interessos dels alumnes i participar en el Consell Escolar del centre.

L’AMPA té també com a prioritat aportar a la comunitat educativa les seves propostes, reflexions i activitats mitjançant el diàleg i la col·laboració amb l'Equip Educatiu del Centre.

L’AMPA es va constituir I’any 1991 i es troba inscrita al Registre d’entitats jurídiques de la Generalitat de Catalunya. Es regeix, s’administra i es troba representada per la Junta Directiva, que es reuneix periòdicament i on hi poden col·laborar les mares i pares d’alumnes de l’ Escola.

La Junta actual de l’AMPA està formada per:

President:
Sergi Valdé Guañabens

Vicepresidenta:
Elizabeth Vázquez Abarca

Tresorera:
Mireia Gomila Catalá

Secretària:
Georgina Folguera Ventura

Contacte
L’AMPA disposa d’una direcció de correu electrònic a la que podeu adreçar les vostres opinions i suggeriments o contactar-hi per a qualsevol qüestió: ampa@institutdelteatre.cat

Inscripció

Per inscriure-us a l'AMPA només cal que ompliu i retorneu a ampa@institutdelteatre.cat el document següent:
Inscripció a l'AMPA (word)

Compartir

Altres continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE TERRASSA
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

 

CENTRE DE VIC
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat