Logo Institut del Teatre

L’Institut del Teatre se suma a la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Comparteix

24.11.2017

Cartell contra la violència masclista_24N 2017

En el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, aquest divendres 24 de novembre es durà a terme al Teatre Ovidi Montllor de l’Institut del Teatre un acte contra la violència masclista. L’acte, que es farà de 12 a 14 h, clou la campanya «Per la igualtat, tu marques la diferència», impulsada per la Diputació de Barcelona i desenvolupada al llarg de l’any 2017 per integrar la igualtat de gènere com a valor a la cultura corporativa. A l’esdeveniment hi participarà la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i inclourà actuacions de l’alumnat de les escoles de l’Institut del Teatre, de l’actriu Emma Vilarasau, així com la intervenció de l’escriptora Care Santos, entre altres. L'entrada a l'acte és per invitació.

La jornada s’iniciarà a les 12 h amb l’actuació d’un grup d’alumnes de l’Escola Superior d’Art Dramàtic, que representaran les peces Peres i Golf Balls. A més, els ballarins i ballarines d’IT Dansa, la jove companyia de l’Institut del Teatre, també participaran en l’esdeveniment amb la coreografia “In memoriam”, de Sidi Larbi Cherkaoui.

Per la seva banda, el graduat del Conservatori Superior de Dansa, Javier Guerrero, representarà la peça Business World. Aixímateix, els alumnes del Conservatori Professional de Dansa pujaran a l’escenari per representar la coreografia Wad-Ras, de Montse Sánchez i Ramón Baeza.

En el marc de l’acte també es farà el lliurament dels premis del Concurs de microrelats per la igualtat, amb la presència de l’escriptora Care Santos. Precisament alumnes de l’Institut faran la lectura dramatitzada dels microrelats guanyadors, acompanyats per la música del col·lectiu d’instrumentistes.

Durant la commemoració també participarà l’actriu Emma Vilarasau, qui es posarà en la pell d’una dona maltractada, fent la interpretació d’un text escrit per la també actriu, dramaturga i poeta Estel Solé.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x