Logo Institut del Teatre

Dansa Solidària es presenta a Terrassa a benefici de FUPAR

Comparteix

2.6.2016

L’Institut del Teatre i el Centre Cultural de Terrassa presenten la quarta funció del programa Dansa Solidària el dissabte 11 de juny a les 18 h, en aquesta ocasió a benefici de la Fundació FUPAR.

L’import de la taquilla es destinarà íntegrament a a la creació d’una sala multisensorial, un espai agradable, segur i accessible a nivell físic i cognitiu, per a persones usuàries de la Fundació FUPAR. Aquesta entitat de Terrassa sense ànim de lucre, dóna ocupació i assistència a 330 persones amb discapacitat intel·lectual, a través d’un Centre Especial de Treball i d’un Centre Ocupacional.

La funció s’emmarca dins del programa Dansa Solidària, nascut a l’Institut del Teatre amb la participació dels alumnes dels conservatoris professional i superior de dansa i de la jove companyia IT Dansa, i amb la part tècnica a càrrec de l'escola de tècnics ESTAE de l'Institut del Teatre.

L'espectacle reuneix a l’escenari 57 ballarins que interpreten set coreografies diferents en els estils que s’imparteixen al centre: clàssic, contemporani i espanyol, i es tanca amb Minus 16, del coreògraf Ohad Naharin, ballada per IT Dansa.

  • Consulteu el programa complet aquí.
  • Venda d'entrades en aquest enllaç


Un programa artístic i solidari que s'ofereix als municipis

Dansa Solidària es va presentar l'abril de 2015 amb una funció benèfica al Mercat de les Flors que va destinar la taquilla al projecte Dones teixint xarxa. El repte de tornar a començar per a dones de centres penitenciaris (enllaç al vídeo del projecte).

La segona funció va tenir lloc el febrer de 2016 i va comptar amb la col·laboració de Creu Roja per destinar la taquilla al programa d’acollida i d’integració dels refugiats a Catalunya.

La tercera funció va coincidir amb les celebracions del Dia Internacional de la Dansa al Teatre Auditori de Sant Cugat l'abril de 2016, i l’import de la taquilla es va destinar a FEMAREC, entitat social d'inserció sociolaboral de persones en risc d'exclusió.

El projecte Dansa Solidària s'ofereix als municipis de Catalunya que hi estiguin interessats, programant l'espectacle i destinant la taquilla a una causa social.

Per a més informació contactar amb i.teatre@institutdelteatre.cat

Banner Dansa Solidària Terrassa


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x