Logo Institut del Teatre

L’ESAD organitza la segona edició del FAT

Comparteix

31.1.2022

2a edició del FAT

Del 31 de gener al 4 de febrer l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) organitza el FAT, un Festival Alternatiu, Acadèmic i Anàrquic de Teatre.

Coordinat per l’alumnat i professorat de l’ESAD, el FAT és un parèntesi a l’any acadèmic, un espai de programació lliure i flexible on fer visible i compartir pensaments, idees o formacions fora de la programació regular del curs.

Les activitats organitzades s’estructuren en tres blocs, un de formació, un d’actuacions i un tercer d’esdeveniments o tinglados. En total s’han rebut més de 70 propostes per dur a terme aquesta setmana i finalment s’han organitzat una quinzena activitats formatives, més d’una vintena d’actuacions i més d’una desena d’esdeveniments.

Entre les formacions destaquen, per exemple, un taller de microficcions sonores amb Eugeni Roig, sessions teòriques i pràctiques per aprendre a treballar la intimitat a escena amb Enric Ortuño, sessions per treballar el mètode de retorn d’avaluació de treball artístic The Feedback method/Dasarts amb Manolis Tsipos, una trobada conversa amb el dramaturg Pablo Messiez, una sessió d’acrodansa amb Gabbie Cook, una de breakdance amb BBoy Masta , xerrades sobre el Teatre del SI, l’ús de la llengua catalana a les arts escèniques, la violència estètica de les arts escèniques o sobre la relació entre periodistes i artistes, entre altres.

També hi haurà espais per a la salut mental, l’acompanyament psicològic i xerrades sobre el límit de l’abús i com repensar la manera de relacionar-se en la comunitat.

Tant les activitats formatives com les actuacions i esdeveniments estan obertes només a la comunitat educativa de l’Institut del Teatre i amb aforament limitat. Per a participar a les formacions cal inscriure's prèviament en els enllaços que trobareu en el programa. 

Podeu consultar la programació detallada en aquest enllaç.

La primera edició del FAT es va dur a terme el 2019 i pretén ser una alternativa al FIT, el Festival Internacional de Teatre que organitza l’ESAD bianualment a finals de desembre  i on participen diverses escoles internacionals d’art dramàtic.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x