Logo Institut del Teatre

Sessions obertes dels postgraus i màster de l’Institut del Teatre

Comparteix

14.1.2022

Imatge de la primera sessió del Fòrum de pedagogia del CSD amb Concha Fernández i Aimar Pérez Galí

L’Institut del Teatre ofereix la possibilitat d’assistir un cop al mes i de forma gratuïta a una sessió d’alguns dels postgraus o del Màster Universitari d’Estudis Teatrals (MUET) que imparteix.

A partir del mes de gener de 2022 s’oferirà cada mes una classe oberta sobre els continguts formatius del MUET, el Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social, el Postgrau en Arts Escèniques i Educació, i el Postgrau en Escenificació Digital i Tecnologia Digital. L'assistència a les sessions podrà ser presencial per a la comunitat educativa i estudiants de l'Institut del Teatre, mentre que les persones externes les hauran de seguir virtualment.  

Aquestes sessions pretenen donar a conèixer l’oferta formativa del màster i els postgraus de l’Institut del Teatre a l’hora que també volen estimular el debat intersectorial de les arts escèniques.

La primera sessió serà el 18 de gener a les 16h a l’Auditori de l’Institut del Teatre amb la classe sobre dramatúrgia "La inevitabilitat de la història en el drama intempestiu (o drama contemporani)" impartida per Carles Batlle, docent del Màster Universitari en Estudis Teatrals (MUET).

La sessió és gratuïta. Les persones de la comunitat educativa de l'Institut del Teatre poden seguir-la presencialment amb inscripció prèvia. Les persones interessades han d'enviar un correu a formaciocontinuada@institutdelteatre.cat amb nom, cognoms i mail.

Les persones externes a l'Institut del Teatre podran seguir la sessió en streaming en aquest enllaç


Continguts relacionats

  • Imatge d'una classe del postgrau d'arts escèniques i educació a Vic aquest curs 2021-22

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x