Logo Institut del Teatre

“Dramatúrgia finlandesa contemporània”, nou títol de la col·lecció Dramaticles

Comparteix

10.12.2021

Dramatúrgia finlandesa contemporània

Aquest dijous 9 de desembre es posa a la venda la publicació “Dramatúrgia finlandesa contemporània”, dins de la col·lecció de textos teatrals Dramaticles, que edita l’Institut del Teatre juntament amb l’Editorial Comanegra. L’obra recull sis textos: Play Rape, d’Anna Paavilainen; El fantasma de la normalitat, de Saara Turunen; Fail. Representació fallida, de Noora Dadu; Una altra cosa, de Milja Sarkola; Qualsevol de nosaltres. documental, d’E. L. Karhu, i Mare lesbiana, de Heini Junkkaala.

Les obres que reuneix aquesta antologia, escrites i representades a Finlàndia al llarg dels últims anys, fan d’altaveu d’un seguit de fenòmens importants per al país, que precisament el teatre ha ajudat a fer visibles. El feminisme, el desig, el poder o el rol de la ficció són alguns dels temes que recorren un conjunt de textos que, cadascun amb una forma pròpia, reflecteixen fragments d’una realitat compartida.

El llibre compta amb un pròleg de Maria Säkö i amb traduccions de Riikka Laakso, Meritxell Lucini, Luisa Gutiérrez Ruiz, Martina Cabanas Collell, Emma Claret Pyrhönen, Albert Herranz, Laura Pascual Antón i Laia Alsina Ferrer.

Podreu trobar aquesta publicació a la web de l’Editorial Comanegra, a la llibreria de la Diputació de Barcelona i a la nostra biblioteca.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x