Logo Institut del Teatre

Sessió informativa virtual dels postgraus de l’Institut del Teatre

Comparteix

9.9.2021

Sessió informativa dels postgraus

L'Institut del Teatre organitza el proper dimecres 15 de setembre a les 19h una sessió informativa virtual per presentar els dos postgraus que duu a terme; el Postgrau de les Arts Escèniques i l’Educació i el Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social.

Les persones interessades en els dos postgraus poden assistir a la sessió, on els coordinadors dels postgraus, Carles Salas, Ester Bonal i Pepelú Guardiola, explicaran les peculiaritats de cada una de les formacions així com la seva aplicació professional.

En el cas del  Postgrau de les Arts Escèniques i l’Educació, es tracta del primer postgrau de l’Estat espanyol dedicat a l’aplicació de les arts escèniques com a recurs pedagògic, i que té la particularitat d’oferir tres itineraris: Teatre, Moviment i Projectes pedagògics.

Els estudis s’adrecen especialment a mestres d’infantil, primària, secundària i batxillerat, així com a professors d’educació especial, de dansa, teatre o música, al professorat d’educació física, i en general a psicoterapeutes, educadors socials o altres professionals interessats en l’aplicació de les arts escèniques en l’educació.

Aquest postgrau s’imparteix a la seu de l’Institut del Teatre de Vic en caps de setmana de l'1 d'octubre de 2021 al 19 de juny de 2022 i les inscripcions estan obertes.

Pel que fa al Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social que enguany celebra la 5a edició, està organitzat juntament amb l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i Xamfrà, Centre de Música i Escena per a la inclusió social.

Es tracta d'una formació especialitzada en l’aplicació de les arts escèniques en els àmbits social i comunitari, en tant que instrument d’intervenció pedagògica, de transformació i d’empoderament personal i de grup.

Aquesta formació s’adreça a graduats i professionals dels àmbits de les ciències socials, l’educació i les arts escèniques i, en general, a qualsevol persona interessada en les arts escèniques com a mitjà d’empoderament, transformació i integració social.

Aquest postgrau s’imparteix en caps de setmana a Barcelona del 8 d'octubre de 2021 a l'11 de juny de 2022 i les inscripcions obertes fins al 23 de setembre de 2021.

Per participar a la sessió informativa, que és gratuïta, cal inscriure’s abans de dimecres 15 de setembre a les 14 en aquest formulari


Continguts relacionats

  • Sessió informativa postgrau arts escèniques i acció social 2021
  • Sessió informativa postgrau arts escèniques i educació 2021

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x