Logo Institut del Teatre

“Peer Gynt” d’Ibsen, nou títol de la col·lecció Dramaticles

Comparteix

6.4.2021

Peer Gynt, d'Ibsen, nou volum de Dramaticles

A partir del 7 d’abril podreu trobar a les llibreries un nou títol de la col·lecció de textos teatrals Dramaticles, editada conjuntament entre l’Editorial Comanegra i l’Institut del Teatre. Es tracta del poema dramàtic Peer Gynt del dramaturg noruec Henrik Ibsen, amb traducció de Joan Sellent i Anne-Lise Cloetta i pròleg d’Enric Gallén.

A Peer Gynt, un jove aventurer temerari i irresponsable, amb anhels de fer alguna cosa important a la vida, manté, al llarg dels anys, una relació de permanent conflicte amb el seu entorn. Lluitarà per trobar-se a si mateix entre dos mons: l'humà i el sobrenatural.

Considerada per Jorge Luis Borges com una de les obres mestres de la literatura, Peer Gynt s’inspira en la tradició escandinava i combina elements del realisme modern amb la presència d’éssers fantàstics. Més d’un segle i mig després de la seva concepció, ha esdevingut un mite al voltant de la identitat i el sentit de la vida.

Henrik Ibsen (1828-1906) és un dels autors més influents del teatre modern per les seves obres realistes, que giren entorn de qüestions psicològiques i socials i que a dia d’avui no han perdut vigència. Entre les seves obres, destaquen Casa de nines, Un enemic del poble o Hedda Gabler.

Podreu trobar aquesta publicació a les llibreries, a la web de l’editorial Comanegra, a la web de la llibreria de la Diputació de Barcelona i a les biblioteques de l’Institut del Teatre.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x