Logo Institut del Teatre

Nova audició de la Jove Companyia IT Dansa pel curs 2021-22

Comparteix

26.3.2021

Audició IT Dansa 2021

IT Dansa, jove companyia de dansa de l'Institut del Teatre convoca la seva audició anual els dies 8 i 9 de maig per a seleccionar ballarins i ballarines que vulguin formar part d’aquest postgrau de perfeccionament a partir de setembre de 2021.

Les persones interessades han de tenir una bona base de dansa clàssica i no tenir més de 23 anys en el moment de presentar la documentació.

Tenint en compte l’actual pandèmia mundial de COVID-19, en aquesta ocasió la selecció dels ballarins serà diferent a la dels darrers anys i es durà a terme en dues fases. A la primera, les persones interessades hauran d’enviar a través d’un formulari online un vídeo de presentació junt amb la documentació requerida abans del 6 d’abril. En la segona, els sol·licitants seleccionats se’ls convidarà a assistir a l'audició presencial d’ ITDansa.

Trobareu els detalls de la documentació a presentar així com les característiques del vídeo i el material a preparar en l’apartat web audició d'IT Dansa. La informació està en català, castellà i anglès.

Les sol·licituds es poden enviar a partir de l'endemà de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB)* i  fins al divendres 6 d’abril de 2021.

*Pendent d'aprovació per l'Òrgan competent

IT Dansa, perfeccionament per a joves ballarins i ballarines

IT Dansa, Jove Companyia de l'Institut del Teatre, és un projecte pedagògic creat el 1996 per l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, com a curs de postgrau per al perfeccionament de la formació de joves ballarins i ballarines. La direcció artística és a càrrec de Catherine Allard, formada com a ballarina al Nederlands Dans Theater i a la Compañía Nacional de Danza.

La principal missió de la companyia és proporcionar als graduats en dansa oportunitats de pràctica professional de dos anys —el temps que dura el postgrau— amb coreografies de destacats artistes i amb un programa d'actuacions al circuit teatral.

Al llarg de la seva trajectòria, IT Dansa ha estrenat més de 40 coreografies i ha fet més de 400 actuacions.

Podeu consultar la informació sobre els requisits d’accés i el funcionament del postgrau

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x