Logo Institut del Teatre

Crida a la participació al IV Congrés del Festival Mutis 2021

Comparteix

7.1.2021

Festival Mutis 2021

El 15, 16 i 17 de març se celebrarà a l’Institut del Teatre el IV Congrés d’investigació i pràctiques escèniques: diàlegs entre realització escènica i teoria del Festival Mutis amb el suport de la Universitat Politècnica de Catalunya.

El Congrés recull el llegat de les Jornades d’Investigació en Teatre Independent, nascudes el 2017, amb l’objectiu de crear un lloc de debat entre l’àmbit acadèmic i la pràctica escènica i generar diàlegs que enriqueixin tant els investigadors com els artistes en general.

Aquest any, el Congrés es proposa una reflexió sobre la seva pròpia concepció i definició. És a dir, profunditzar en el diàleg, superposicions i camins entre la investigació i la pràctica escènica, en les noves formes d’investigar que s’ubiquen entre la praxis i la teoria. Es fa una crida a enviar propostes que tractin les relacions amb la pràctica en el marc dels Estudis Teatrals, que treballin amb noves metodologies per a l’estudi de la realització escènica, que configurin una visió teòrica en el diàleg amb allò artístic, que obrin la porta a repensar les possibilitats en el teatre aplicat a l’àmbit social o que analitzin com ha estat el recorregut en les vies d’estudi en aquest camp.

Les taules rodones, col·loquis, conferències performatives i accions culturals buscaran donar cabuda als diferents llenguatges que donen vida i diversitat a l’escena actual: dansa, circ, performance, noves dramatúrgies, teatre físic o noves tecnologies.

El termini per enviar propostes finalitza el 8 de gener, podeu trobar les bases i el formulari d’inscripció en aquest apartat web.

El Festival Mutis de teatre independent i nova creació s’organitza anualment a Barcelona amb la voluntat de fomentar i aportar vies d’exhibició per a les noves companyies que s’estan gestant en aquesta ciutat, apropar als joves propostes escèniques de nova creació, així com contribuir a formar nous públics.

El Festival Mutis, que enguany celebra la seva dotzena edició, es desenvoluparà del 9 al 18 d’abril de 2021 en diversos espais d’exhibició de Barcelona i Sant Adrià del Besós.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x