Logo Institut del Teatre

“Els fonaments de la interpretació” de Schuler i Harrer, a la venda

Comparteix

28.10.2020

Els fonaments de la interpretació

L’Institut del Teatre i Angle editorial coediten “Els fonaments de la interpretació”, un assaig de Margarete Schuler i Stephanie Harrer amb traducció dels professors de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) Christian Atanasiu i Gemma Sangerman.

El llibre s’adreça tant a persones que volen iniciar-se en el camp de la interpretació actoral, ja sigui en escoles o per lliure, com a professors de la matèria. El mètode d’interpretació i la didàctica han estat desenvolupats a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Ernst Busch de Berlín, d’on són professores Schuler i Harrer.

A partir dels conceptes de Bertholt Brecht, Konstantín Stanislavski i Keith Johnstone, les autores aporten un bon nombre d’exercicis pràctics que al llarg de dècades d’ensenyament s’han anat depurant, consolidant i adaptant a les necessitats dels estudiants actuals.

Davant la gran quantitat de literatura sobre metodologies teatrals, aquest llibre ofereix una descripció i un catàleg d’exercicis que intenten aportar claredat i estructura al treball dels fonaments. El volum conclou amb una reflexió sobre els diversos mètodes d’ensenyament de la interpretació a partir d’entrevistes a diversos docents.

Podeu trobar aquesta nova publicació a les llibreries, a la web d’Angle Editorial, a la llibreria de la Diputació de Barcelona i a la nostra biblioteca.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x