Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Los lunares del puma

Comparteix

18 de març de 2022


Amb el graduat del Conservatori Superior de Dansa (CSD) Adrián Vega, a Dansa Metropolitana.

El ballarí Adrián Vega s'escolta a si mateix, el seu so, la seva interculturalitat i el patrimoni corpori i sonor que s'ha generat en ell gràcies a la trobada amb la dansa.

En l'actualitat ser streamer és una cosa comuna, la nostra relació amb les cambres pertany a la quotidianitat, compartir el nostre procés és el dia a dia i per això Adrián Vega aprofita la proximitat de la digitalització per explorar el format del videoblog performatiu, on el que és virtual i el que és presencial convergeixen per estimular la curiositat. Los lunares del Puma és una experiència voyeur en què podem entrar a la sala d'assaig d'un artista. En aquesta peça l'intèrpret realitza el procés d'escoltar-se a si mateix, d'escoltar el seu so, d'entendre la interculturalitat i el patrimoni corpori i sonor que s'ha generat en ell gràcies a la trobada amb la dansa.

Adrián Vega és un coreògraf graduat a l'Institut del Teatre i professor convidat al Conservatori Professional de Dansa de Barcelona. Es considera un artista post hip-hop que treballa des de la dansa. El seu interès coreogràfic rau en la hibridació i especulació dels llenguatges del moviment. En aquest espai és on se sent més còmode per generar patrons d'improvisació i composició instantània que ha recopilat del breakin’, la dansa contemporània i el nou flamenc.

A continuació: Street Jam, Let’s Dance!​ amb DJ set d'Adrián Vega, a les 21 h. Un espai de trobada per explorar en comú les arts del moviment amb especial atenció a les danses urbanes.

Més informació en aquest enllaç

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre.
Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat. 


Horari
Divendres 18 març, a les 20:45 h


Preu
Gratuït


Ubicació

Plaça Carles Navales


Adreça
Cornellà de Llobregat


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x