Logo Institut del Teatre

CARTELLERA IT. Entre viatges i flors

Comparteix

8.4.2018

entre viatges i flors

Entre viatges i flors: Finalistes del Premi de Dansa de l'Institut del Teatre 2017

Entre viatges i flors és un espectacle que suma dansa i text partint d’alguns contes del recull Viatges i flors de Mercè Rodoreda. Les imatges que els textos evoquen es llegeixen com un torrent d’aigua, ara més calmat —construint un paisatge amb cura—, ara més ràpid i directe —establint una imatge que passa fugaç i prou. La peça cerca connexions entre aquestes imatges i la inherent ambigüitat significativa de la dansa amb la intenció de crear un univers poètic particular, entre la literalitat i l’abstracció, que respecti el color melancòlic que es desprèn dels textos seleccionats, tenyits de tristesa per l’absurd de la guerra. Espectacle finalista del Premi de dansa de l’Institut del Teatre 2017.

Natàlia Vignatti i Jordi Ribot Thunnissen són llicenciats en Coreografia i Tècniques d’Interpretació de la Dansa pel Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona. Natàlia Vignatti té àmplia experiència com a intèrpret, coreògrafa i professora de dansa contemporània. Actualment exerceix la docència al Conservatori Professional de l’Institut del Teatre de Barcelona. Jordi Ribot Thunnissen, abans d’estudiar coreografia, es va llicenciar en periodisme. Col·labora com a dramaturg amb diferents coreògrafs arreu d’Europa. A més, treballa com a escriptor i creador de públics per a la dansa per al Mercat de les Flors de Barcelona i l’Stadsschouwburg d’Amsterdam, entre d’altres. Tots dos formen A les golfes – Tàndem de creació coreogràfica. Entre viatges i flors és la seva segona col·laboració, després d’haver creat junts l’any 2011 Prèsque, tête á tête.

Coreografia, dramatúrgia i direcció: Natàlia Vignatti i Jordi Ribot Thunnissen (A les golfes – Tàndem de creació coreogràfica) amb la col·laboració dels intèrprets
Intèrprets: Marina Fullana, Laura Lliteras, Joel Mesa, Laura Pujolàs i Carlos Roncero
Escenografia i vestuari: Marc Udina i Raquel Ibort
Il·luminació i So: Lluís Robirola
Música: Abraham Rivas
Comunicació: Carla González

CARTELLERA IT és un recull informatiu dels espectacles externs en els quals prenen part professors, alumnes o graduats recents de l’Institut del Teatre. Programació a sales independents de l'Institut del Teatre.
Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a: comunicacio@institutdelteatre.cat 


Horari
13h


Preu
Gratuït


Ubicació

Plaça Sant Domènec


Adreça
Plaça Sant Domènec,
08012 Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x