Logo Institut del Teatre

30.5.2017

EMPIRIC és una plataforma de treball per a l’experimentació escènica creada per les alumnes del Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre Sonia Fernández Lage i Anna Romaní, que centra els seus interessos en la promoció i dinamització de la creació, la reflexió, la recerca de nous procediments i l’establiment de sinergies entre artistes.

EMPIRIC  genera nous espais de confluència, de treball i de pensament, prioritzant la llibertat en l’escena, el joc amb les metodologies i el qüestionament de la creació. EMPIRIC crea un context de reflexió per abordar diverses qüestions transdisciplinàries de la creació des del cos com a lloc primigeni de l'acció.

PROTOCOL#4

PROTOCOL#4 és una sessió de composició intensiva interdisciplinària d’un dia de durada, que dóna lloc a una obra que és exposada al públic al final del dia. És un espai de trobada en el què es posen en relació el coneixement i la pràctica dels artistes convidats per a establir nous ponts de comunicació de cara a la creació. És un espai obert de recerca, d’experimentació, de discussió i de conflicte. El procés no està dirigit ni jerarquitzat, però el grup treballarà sota unes regles de joc proposades per EMPIRIC.

PARTICIPANTS

En el procés de creació dialogaran diverses disciplines i estils: des de la música electrònica, fins a la música clàssica i la moderna, la dansa, el teatre, la dramatúrgia, l’escenografia, la pintura… A més de la dotzena d’artistes que conqueriran l’escena, el procés és compartit, des de bambolines, per la producció d’EMPIRIC: Sonia Fernández Lage, Igone López, Anna Romaní i Paula Villalobos. La sessió serà acompanyada per la periodista Clàudia Brufau, que ens oferirà una postfunció per reflexionar sobre la creació contemporània i interdisciplinària.

Activitat paral·lela del Festival Maldà en Dansa

Podeu fer les reserves aquí 

CARTELLERA IT és un recull informatiu dels espectacles externs en els quals prenen part professors, alumnes o graduats recents de l’Institut del Teatre. Programació a sales independents de l'Institut del Teatre.
Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a: comunicacio@institutdelteatre.cat


Horari
20.30h


Preu
4€ amb una Moritz


Ubicació

El Maldà Teatre


Adreça
carrer del Pi, n.5
Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x