Logo Institut del Teatre

OAEA. Conferència de Claire Cunnigham

Comparteix

9.2.2017

Claire Cunningham

La coreògrafa i ballarina escocesa Claire Cunningham ofereix una xerrada a l'Institut del Teatre per parlar de la seva tasca com a coreògrafa i ballarina, quins són els temes que la inspiren i com ha arribat a esdevenir professional. Ella s'esforça per aconseguir l'excel·lència en cadascun dels seus muntatges i reivindica ser valorada per això, deixant de banda si el que fa és o no dansa inclusiva. 

La conferència s'enmarca dins del cicle de conferències que l'Observatori d'Arts Escèniques Aplicades de l'Institut del Teatre ofereix al llarg d'aquest curs.

Claire Cunningham forma part dels artistes convidats al "Dance Dance Dance UK",  una proposta promoguda pel British Council, el Teatre LLiure, el Festival de Otoño a Primavera i la Sala Cuarta Pared, que reunirà entre gener i març a quatre dels coreògrafs més destacats de l'escena britànica. 

La conferència tindrà lloc dijous 9 de febrer a les 13h a l'auditori de l'Institut del Teatre. La conferència serà en anglès amb traducció consecutiva al català.

L'entrada és lliure  limitada a l'aforament de l'espai. 

Participen: British Council, Teatre Lliure i Institut del Teatre

Si té previst assistir a la xerrada i presenta una situació de discapacitat que necessita algun tipus de suport durant l'acte, faci’ns arribar un correu abans del 2 de febrer a: oaea@institutdelteatre.cat 

Del 10 al 12 de febrer es podrà veure "Give me a reason to live" al Teatre Lliure. 


Horari
13h


Preu
Entrada Lliure


Ubicació

Ubicació
Auditori


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x