Logo Institut del Teatre

"Ells parlen d'elles". Taula rodona a l'exposició "Actrius catalanes del segle XX"

Comparteix

17.3.2016

Ells parlen d´elles. Palau Robert

En el marc de l'activitat Dijous de tertúlia de l'exposició Actrius catalanes del segle XX, el Palau Robert acull la taula rodona: Ells parlen d'elles que tindrà lloc dijous, 17 de març a les 19h.

Compartirem les experiències de diferents professionals de l'escena que han treballat amb algunes de les grans actrius del teatre català, escrivint per a elles, dirigint-les, vestint-les i fent de fills, marits i amants seus.

Modera Pere Riera, director escènic, dramaturg i professor de l'Institut del Teatre, amb els actors Lluís Soler i Bernat Quintana, el director d'escena Sergi Belbel i l'escenògraf i figurinista Alejandro Andújar.

  • Pere Riera, llicenciat en Dramatúrgia i Direcció Teatral per l’Institut del Teatre. És professor de l’IT des de 2006. Compagina la tasca docent amb l’escriptura dramàtica i de guions televisius. És l’autor i director de Infàmia actualment en cartell a la Sala Villarroel.
  • Lluís Soler, actor, en els últims 10 anys ha format part de la majoria de produccions de ficció de TV3, ha encarnat més de 20 personatges al teatre, i ha estat nominat als Premis Gaudí per la seva interpretació a Bienvenido a Farewell-Guttman.
  • Bernat Quintana, actor, destaquen els seus darrers papers a El juego del amor y del azar, Bartolomé encadenado o Les tres germanes. Ha participat en diferents sèries de Televisió de Catalunya.
  • Sergi Belbel, dramaturg, director i traductor teatral, les seves obres han estat traduïdes a diversos idiomes. S’inicià en el món teatral sent membre fundador de l’Aula de Teatre de la UAB, però va fer el salt guanyant el premi Marqués de Bradomin de Joves Autores amb l’obra Minimal Show. És autor entre d'altres obres d' Elsa Schneider, Carícies, o A la Toscana.
  • Alejandro Andújar, escenògraf i figurinista, llicenciat en Belles Arts i Arquitectura, realitza escenografies i dissenys de vestuari tant per a teatre com d’òpera o exposicions diverses. En teatre ha estat l'escenògraf i dissenyador d'obres com Maribel y la extraña família o Rey Lear.


Acte organitzat per l'Escola Superior d'Art Dramàtic, ESAD de l'Institut del Teatre.

Entrada lliure.

Consulteu el calendari complet d'activitats aquí

L'exposició Actrius catalanes del segle XX es pot visitar al Palau Robert fins al 28 de març de 2016. Més informació aquí.

Més informació:
Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107
Tel. 93 292 11 72


Continguts relacionats

  • Clip expo "Actrius catalanes del segle XX" al Palau Robert

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x