Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. «Fake you» de Clàudia Mirambell a Granollers

Comparteix

11.3.2023

claudiamirambell.jpg

Del 9 al 26 de març té lloc la 6a edició del festival Dansa Metropolitana amb més de 300 activitats per a un públic ampli i divers. Ompliran de dansa els teatres, centres cívics, carrers, places, espais públics i edificis emblemàtics de dotze ciutats metropolitanes. A més, a través de la implicació de teatres i municipis, el 2023 el festival coprodueix, acompanya i presenta 10 noves peces d’una nova generació de creadors. 

Clàudia Mirambell, graduada del Conservatori Superior de Dansa (CSD), és coreògrafa i arquitecta. S’inclina cap a la creació multidisciplinària a través de les arts escèniques i performàtiques, explorant diferents formats que engloben cos, espai, arts plàstiques i text. El seu treball, inspirat pel potencial de l’absurd i dels detalls aparentment banals, però amb una base d’anàlisis i precisió, explora els decalatges, les ambivalències i el fora de context per tal d’erradicar la inèrcia perceptiva. Treballa en creacions pròpies i també forma part del col·lectiu Eléctrico 28.

Una declaració d’amor a la marca blanca, a la còpia imperfecta. El color blanc de la posada en escena promet puresa i neutralitat, però els cossos tenyeixen l’atmosfera de símbols. FAKE YOU és un ritual pagà shanzhai i probablement inútil, en què els gestos i moviments es resignifiquen eternament, generant una repetició que s’aboca progressivament a l’error i que acaba fent visible els detalls que converteixen cada cos en únic.

Autoria i direcció: Clàudia Mirambell

Autoria / Direcció musical: Dabú

Interpretació: Uxía Pérez Dios i Clàudia Mirambell Adroher

Escenografia i disseny d’il·luminació: Sergi Cerdan

Audiovisual: Marc Costa

Vestuari: Sergi Cerdan i Clàudia Mirambell

Fotografia: Marc Costa

Coproducció: Dansa Metropolitana

Agraïments: Konvent, Elena Lalucat, Carla Sisteré

 

Més informació en aquest enllaç.

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre. Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat


Horari
12.30 h


Preu
Entrada gratuïta


Ubicació

Fàbrica de les Arts Roca Umbert


Adreça
Carrer d'Enric Prat de la Riba, 77, 08401, Granollers


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x